Kamer boeken bij Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Onze gasten beoordelen ons met een

8,7
uit 35081 betrouwbare beoordelingen
Ons hotel is geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel is geopend

Ons hotel, restaurants, Huisje James en zalen zijn exclusief geopend voor hotelgasten en zakelijke bijeenkomsten. Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel. Wij vragen u tijdens uw verblijf of bezoek deze maatregelen na te leven. 

Wij zijn blij u te mogen blijven verwelkomen in ons hotel.

Welkom op de Veluwe!

Hotelhoeve

Welkom op de Veluwe!

De Cantharel combineert luxe hotelfaciliteiten, een fantastische omgeving en charmante, kleinschalige expertise in een unieke hotelhoeve. Bekijk onze inspiratiefilm en ontdek de Cantharel zoals u het nog niet eerder zag!

outdoor veluwe de cantharel van der valk

Outdooractiviteiten

De Veluwe in de achtertuin

Onze unieke locatie biedt oneindig veel mogelijkheden om de natuur op een sportieve en ontspannen manier te beleven. Wat dacht u van wandelen en fietsen op de Veluwe? Ga op pad met onze Land Rover voor een unieke en avontuurlijke Land Rover experience. Of maak met ons een mooie koetsrit of huifkartocht of neem uw eigen paard mee naar het paardenhotel.

restaurant veluwe apeldoorn van der valk

Culinair

Van land tot restaurant

Geniet dit najaar van een lunch of diner in onze brassierie of van koffie, winterse happen en een borrel op ons winterterras. Voor hotelgasten bieden wij op dit moment exclusief een ontbijtbuffet en dinerbuffet. Ook kunt u genieten van ons wisselende 3-gangen seizoensmenu met producten uit eigen Valk Vers groentetuin. Een bijzondere culinaire ervaring beleeft u bij restaurant Huisje James voor lunch en diner. In al onze restaurants geldt PIN en cards only! 

vergaderen veluwe apeldoorn van der valk

Vergaderen

Vergaderen op de Veluwe

Zoekt u een sfeervolle, prachtige congreslocatie, feestlocatie of trouwlocatie op de Veluwe? Van der Valk Hotel Apeldoorn beschikt over een uniek congrescentrum van 5 zalen tot 330 personen, voorzien van alle moderne faciliteiten. Daarnaast bieden wij meerdere luxe vergaderlocaties. Net even iets extra’s? Bekijk dan onze bijzondere vergaderlocaties of buitenactiviteiten

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten