Meetings & Events

Business

Binnen de Cantharel zijn er zowel binnen als buiten meerdere mogelijkheden om elkaar weer te ontmoeten. Van een zakelijke bijeenkomst, condoleance, feestendiners tot aan buitenactiveiten! Onze collega's van de afdeling reserveringen maken graag een maatwerkvoorstel voor u.

Zij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar via 055-3121246 of sales@vandervalkapeldoorn.nl

Onze zalen

Zalen

Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel heeft u de keuze uit diverse prachtige vergaderlocaties. De Veluwe is onze achtertuin, waardoor u profiteert van de ideale combinatie van een effectieve vergadering in een prachtige, bosrijke omgeving. Op maat of in een arrangement. Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. In samenwerking met onze vaste audioleverancier en Valk Online kunnen wij kwalitatieve online events organiseren.

Congressen

Bijeenkomsten

Organiseer uw congres in ons nieuwe auditorium 'De Hoge Veluwe' voor maximaal 330 personen. Maar we kunnen de zaal ook inrichten voor kleinere bijeenkomsten. Of maak gebruik van een van de vier multifunctionele congreszalen, grenzend aan het auditorium.

Trouwen op de Veluwe

Trouwen

Trouwen op de Veluwe

Wilt u graag trouwen in een sprookjesachtige omgeving? Tussen de Veluwse bossen ligt het idyllische Hotel Apeldoorn-de Cantharel, een prachtige plek om, binnen of buiten, het ja-woord te geven. Ons sfeervolle hotel in Apeldoorn betreft een officiële trouwlocatie op de Veluwe en biedt volop mogelijkheden voor uw plechtigheid én ceremonie.

Teambuilding

Buitenactiviteiten

Teambuilding

Wilt u voor, tijdens of na uw vergadering, bijeenkomst of feest een moment van ontspanning, een teambuildingactiviteit of een interessante workshop volgen? Onze locatie en de directe natuur biedt allerlei mogelijkheden. Met onze buitenactiviteiten krijgt u uw gasten of collega's weer helemaal scherp!