Over ons

Ooit begonnen als volledige vestiging van het concern van Gerrit van der Valk, wordt het nu gerund door Bob Zeeuw van der Laan. Hij nam het over van zijn ouders, die tot de Van der Valk familie behoren en bouwde het uit tot een exclusief Van der Valk hotel op de Veluwe.

Toen

"Ruim 35 jaar geleden kwam Oom Gerrit hier bij het pension dat er toen stond. De eigenaar vertelde op een bod te wachten voor het bedrijf. Voor twaalf uur s'avonds zou hij weten of het doorging. Oom Gerrit is hier toen tot twaalf uur blijven wachten, maar er kwam geen telefoontje. Toen kocht hij het en begonnen Martin en Angela Zeeuw van der Laan hier Van der Valk Hotel de Cantharel. Martin in de keuken en Angela in de bediening. De eerste dag hadden ze twee gulden omzet".

De voorbereidingen voor de aanleg van de A1 waren inmiddels in gang gezet en toen de weg opende, konden de voorbijgangers terecht in een splinternieuw gerealiseerd Hotel - Restaurant. Eerst een hoofdgebouw met 50 kamers, later in 1986 uitgebreid met een vleugel waarin nog eens 40 kamers gerealiseerd werden.

Exclusief Van der Valk Veluwe

Hotel de Cantharel is in ruim 35 jaar uitgegroeid tot een exclusief Van der Valk hotel op de Veluwe. Een mengeling van zakelijke dynamiek en ontspanning komt u in onze gerenoveerde trendy lobby al tegemoet. Vergaderingen, congressen, trainingen en seminairs, in het recent uitgebreide congrescentrum met vele flexibele vergaderruimtes en een indrukwekkend auditorium de Hoge Veluwe. Maar ook ontspanning vanwege de unieke ligging op de Veluwe, Nederlands grootste bosgebied. Weg van de drukte van alledag en aan het begin van tientallen fiets- & wandelroutes en andere recreatieve uitstapjes.

Mooiste terras van Apeldoorn

In het hotel zelf kunt u ontspannen in The White Door wellness & beauty of tijdens een work-out in de fitnessruimte. Neem de tijd om te genieten van het Live-cooking buffet in ons sfeervolle restaurant of een drankje in onze gezellige hotelbar of in de zomer op het mooiste terras van Apeldoorn. Hotel de Cantharel blijft altijd bezig met het optimaliseren en renoveren van service en kwaliteit.

Kom eens langs

Boek een arrangement en ontdek de warme gastvrijheid van ons exclusieve Van der Valk Hotel op de Veluwe. U bent bij ons van harte welkom.