Geniet van voordeel

Ontdek onze beste deals

Wilt u voordelig overnachten in een luxe suite of kamer? Van der Valk- de Cantharel biedt u verschillende unieke aanbiedingen.
Bekijk hier een selectie van onze populairste deals! 

Ontspannen

Zondag Deal

Wilt u verzekerd zijn van rust en ruimte? Plan uw verblijf dan op zondag! Geniet met volle teugen van een ontspannen verblijf en ontvang ook nog eens de beste prijs! Op maandag begint u de week met een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet. 

Heeft u liever een arrangement inclusief 3-gangen diner? Bekijk dan eens de mogelijkheden van onze 'Genieten op zondag' deal! 

De voordeligste optie vindt u in ons Early Bird tarief! Wees zeker van een prachtige kamer en geniet voordelig van ons ontbijtbuffet. 

Uiteraard kunt u ook uitgebreid gebruik maken van al onze wellnessfaciliteiten. Of u nu uitkijkt naar een weekendje volledig ontspannen, of wanneer u opzoek bent naar een sportief uitje. Binnen en rondom de Cantharel vindt u dit allemaal. 

Overnacht in één van onze prachtige suites! Gaat u voor de Saunasuite, of kiest u voor een ontspannen verblijf in onze Boutique Suite? Uitaard geniet u van het uitbreide ontbijtbuffet én kunt u gratis gebruik maken van onze wellness faciliteiten. Trek eropuit en ontdek alle mogelijkheden in ons Buitenhuisje voor de mooiste routes en leukste uitjes.

Wilt u uw verblijf uitbreide met een diner? Overweeg dan zeker eens het culinaire diner bij Huisje James.

Ontdek de mogelijkheden

Outdooractiviteiten

Ontdek de mogelijkheden

Met de Veluwe als onze achtertuin, nemen we u graag mee in de uitgebreide mogelijkheden van onze outdooractiviteiten. 

Heeft u liever een exclusieve koetsrit, of zoekt u samen met andere hotelgasten de gezelligheid op in onze wekelijkse huifkartocht? Op zondagochtend genieten we van onze roofvogelshow, gratis toegang! Ontdek onze ruime selectie aan wandel- en fietsroutes. Deze routes zijn ook erg leuk met onze E-choppers!

Via onderstaande button ontdekt u nog meer én kunt u direct reserveren!