Paardenhotel de Cantharel

 

Bent u gek op paarden en wilt u op de Veluwe buiten rijden? Het paardenhotel van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel biedt naast 12 eersteklas paardenboxen en paddocks nog veel meer luxe faciliteiten voor uzelf én uw paard. Bij 't Buitenhuisje hebben wij alle tips voor mooie routes over de Veluwe met gebruik van een zeer handig knooppuntensysteem in het bos kunt u in alle rust en luxe paardrijden op de Veluwe. Bij het paardenhotel verzorgen wij basis-sportbrokken van Masters, boxen met stromend water, afsluitbare zadelkamers en een blokhut voor de ruiters; paardrijden op de Veluwe wordt het hoogtepunt van uw verblijf. 

NIEUW!

Sinds kort kunt u zelf de stallen reserveren! Via onderstaand boekingstool kunt u gemakkelijk alles in orde brengen voor uw verblijf bij de Cantharel. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk contact opnemen via info@vandervalkapeldoorn.nl of via 055-5414455.

Faciliteiten

Faciliteiten

Naast het hotel bevindt zich ons stallencomplex met 12 eersteklas paardenboxen en uitgebreide faciliteiten voor u en uw paard.

Faciliteiten

Ruiterarrangementen

Ruiterarrangementen

Kies uit onze ruiterarrangementen en boek een overnachting in ons hotel met het gebruik van de paardenstallen van ons paardenhotel.

Ruiterarrangementen

Veluwe

Veluwe

Het hotel ligt midden op de Veluwe en heeft maar liefst 15.000 ha. bosgebied als achtertuin. U rijdt via een onverhard pad achter het hotel zo het bos in!

Veluwe

In de media

In de media

In de afgelopen jaren is het paardenhotel al door diverse media gespot en besproken! Bekijk hier de artikelen en een mooi bedrijfsfilmpje en kom vast in de juiste sfeer.

In de media

Gastenboek

Gastenboek

Lees en bekijk de ervaringen, foto's en andere belevingen van gasten die het paardenhotel inmiddels al bezocht hebben via ons online gastenboek!

Gastenboek