Paardenhotel de Cantharel

Hét paardenhotel op de Veluwe

Bent u gek op paarden en wilt u op de Veluwe buiten rijden? Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel biedt 12 eersteklas paardenboxen en paddocks waar u uw eigen paard kunt stallen. Bij het paardenhotel verzorgen wij basis-sportbrokken van Masters, boxen met stromend water, afsluitbare zadelkamers en een blokhut voor de ruiters; paardrijden op de Veluwe wordt het hoogtepunt van uw verblijf. Daarnaast kunt u ook genieten van een rit met de koets of de paardentram door de prachtige omgeving van de Veluwe.

Reserveren

Reserveer in onderstaand overzicht een luxe paardenstal of een plek in de weide voor uw eigen paard. Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen via info@vandervalkapeldoorn.nl of via 055-5414455.

De Veluwe

Ons paardvriendelijke hotel heeft naast 12 eersteklas paardenboxen en een weide nog veel meer luxe faciliteiten voor uzelf én uw paard. Bij 't Buitenhuisje hebben wij alle tips voor mooie routes over de Veluwe. Met gebruik van een zeer handig knooppuntensysteem in het bos kunt u in alle rust en luxe paardrijden op de Veluwe. Bekijk onderstaande video om een impressie te krijgen van ons paardenhotel.

Faciliteiten

Faciliteiten

Bekijk de faciliteiten van het paardenhotel, inclusief ons stallencomplex met 12 eersteklas paardenboxen.

Faciliteiten

De Veluwe

De Veluwe

Het hotel ligt aan de rand van het bosgebied van de Veluwe. U rijdt via een onverhard pad achter het hotel zo het bos in!

De Veluwe

Outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten

Naast een rit met onze koets of paardentram bieden wij nog tal van outdoor activiteiten aan. Ontdek de mogelijkheden!

Outdooractiviteiten