Paardenhotel de Cantharel

Bent u gek op paarden en wilt u op de Veluwe paardrijden? Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel biedt naast 12 eersteklas paardenboxen nog veel meer luxe faciliteiten voor uzelf én uw paard. Zo kunt u in alle rust en luxe paardrijden op de Veluwe. Van basis-sportbrokken van Masters tot boxen met stromend water en afsluitbare zadelkamers; paardrijden op de Veluwe wordt het hoogtepunt van uw verblijf. Bekijk ook onze ruiterarrangementen voor het compleet verzorgde aanbod. Historie paardenhotel Toen Gerrit van der Valk jaren geleden zijn oog liet vallen op de Cantharel te Apeldoorn, trof hij een pension aan met bijbehorende paardenstallen. De gasten van het paardenhotel knoopten er hun paard vast en gingen lekker eten en slapen na een lange tocht over de Veluwe. De paardenstallen zijn in de loop der jaren verdwenen en het pension is uitgebreid tot een bloeiend hotel met 157 comfortabele kamers, 20 vergaderruimtes van 2 tot 330 personen en 2 gezellige restaurants. Maar sinds kort kunt u ook weer bij ons terecht met uw paard in ons paardenhotel.

Faciliteiten

Faciliteiten

Naast het hotel bevindt zich ons stallencomplex met 12 eersteklas paardenboxen en uitgebreide faciliteiten voor u en uw paard.

Faciliteiten

Ruiterarrangementen

Ruiterarrangementen

Kies uit onze ruiterarrangementen en boek een overnachting in ons hotel met het gebruik van de paardenstallen van ons paardenhotel.

Ruiterarrangementen

Paardencoaching

Paardencoaching

Een samenwerking met Paardencoaching.nu en 'Be the fittest', gespecialiseerd in de inzet van paarden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen.

Paardencoaching

Veluwe

Veluwe

Het hotel ligt midden op de Veluwe en heeft maar liefst 15.000 ha. bosgebied als achtertuin. U rijdt via een onverhard pad achter het hotel zo het bos in!

Veluwe

In de media

In de media

In de afgelopen jaren is het paardenhotel al door diverse media gespot en besproken! Bekijk hier de artikelen en een mooi bedrijfsfilmpje en kom vast in de juiste sfeer.

In de media

Gastenboek

Gastenboek

Lees en bekijk de ervaringen, foto's en andere belevingen van gasten die het paardenhotel inmiddels al bezocht hebben via ons online gastenboek!

Gastenboek