Update rhinovirus

Hierbij brengen we u graag op de hoogte van de huidige ontwikkelingen rondom het rhinovirus bij paarden. Als paardenhotel volgen wij de adviezen op van de werkgroep diergezondheid van de Sectorraad Paarden, waar alle dragende organisaties in vertegenwoordigd zijn. Hierin is bepaald dat het veilig is om ons paardenhotel met uw paard te bezoeken. Wel vragen wij u t/m in ieder geval 31 maart 2021 om onderstaande vragen met nee te kunnen beantwoorden:

  • Heeft uw paard contact gehad met paarden uit het topsportcircuit?
  • Heeft uw paard koortsproblemen (of erger) of zijn deze problemen bij u op stal?

Indien dit niet het geval is dan vragen wij u om uw bezoek uit te stellen. Op onze locatie dragen wij zorg voor een schone stal en goede faciliteiten. Wij vragen u extra alert te zijn op de gezondheid van uw paard. Bezoek aan ons paardenhotel is altijd op eigen risico.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Heeft u nog vragen dan zijn wij bereikbaar via 055-5414455 of info@vandervalkapeldoorn.nl.

Paardenhotel de Cantharel

Bent u gek op paarden en wilt u op de Veluwe buiten rijden? Het paardenhotel van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel biedt naast 12 eersteklas paardenboxen en paddocks nog veel meer luxe faciliteiten voor uzelf én uw paard. Bij 't Buitenhuisje hebben wij alle tips voor mooie routes over de Veluwe met gebruik van een zeer handig knooppuntensysteem in het bos kunt u in alle rust en luxe paardrijden op de Veluwe. Bij het paardenhotel verzorgen wij basis-sportbrokken van Masters, boxen met stromend water, afsluitbare zadelkamers en een blokhut voor de ruiters; paardrijden op de Veluwe wordt het hoogtepunt van uw verblijf. Bekijk ook onze ruiterarrangementen voor het compleet verzorgde aanbod. 


De beschikbaarheid van onze stallen en weides en het reserveren hiervan uitsluitend aanvragen via info@vandervalkapeldoorn.nl of via onze collega's van de receptie via 055-5414455.

Faciliteiten

Faciliteiten

Naast het hotel bevindt zich ons stallencomplex met 12 eersteklas paardenboxen en uitgebreide faciliteiten voor u en uw paard.

Faciliteiten

Ruiterarrangementen

Ruiterarrangementen

Kies uit onze ruiterarrangementen en boek een overnachting in ons hotel met het gebruik van de paardenstallen van ons paardenhotel.

Ruiterarrangementen

Veluwe

Veluwe

Het hotel ligt midden op de Veluwe en heeft maar liefst 15.000 ha. bosgebied als achtertuin. U rijdt via een onverhard pad achter het hotel zo het bos in!

Veluwe

In de media

In de media

In de afgelopen jaren is het paardenhotel al door diverse media gespot en besproken! Bekijk hier de artikelen en een mooi bedrijfsfilmpje en kom vast in de juiste sfeer.

In de media

Gastenboek

Gastenboek

Lees en bekijk de ervaringen, foto's en andere belevingen van gasten die het paardenhotel inmiddels al bezocht hebben via ons online gastenboek!

Gastenboek