Eten & Drinken

Outdoordiners

Reserveer uw plek voor ons Wild Diner! 

De data voor onze geliefde Wild Diners zijn bekend! Ook dit jaar kunt u weer genieten van de mooiste gerechten en natuurlijk van de gezellige en knusse sfeer in onze Outdoortent. 

Onze outdoortent wordt omgetoverd tot een sfeervolle dinerlocatie met een mooie stamtafel voor 28 personen. Komt u van het outdoordiner genieten? Dan zult u samen met onze andere gasten plaatsnemen aan deze stamtafel. 

Onderstaande data zijn te reserveren:

  • 22 september 
  • 29, 30 september & 1 oktober 

Kosten: €65,- p.p. 

Exclusief reserveren

Heeft u een bijzondere gelegenheid, zakelijk of particulier, die u in 2023 wilt vieren op deze bijzondere locatie? Neem dan contact op met onze collega's voor de mogelijkheden via sales@vandervalkapeldoorn.nl of 055-3121246. 

Voorwaarden

  • Omdat wij werken met vaste menu’s en er gekookt wordt op locatie, is het helaas niet mogelijk om in te spelen op specifieke dieet- en allergiewensen. Graag vernemen wij deze bij het maken van de reservering.
  • Indien gasten slecht ter been zijn dan vernemen wij dat graag vooraf en zorgen wij voor passend vervoer naar de locatie. 
  • Tot 4 werkdagen voorafgaand aan het diner kunt u kosteloos annuleren. Bij een annulering binnen 4 werkdagen van het diner wordt het volledige bedrag doorbelast aan u.
  • Belangrijk: bij slecht weer of wanneer de minimale bezetting van 12 personen niet gehaald is, zal het outdoordiner worden afgelast. Uiteraard zal de betaling automatisch worden teruggestort wanneer dit het geval is.

Ontdek ook onze outdooractiviteiten