Eten & Drinken

Outdoordiners

Ontdek onze Outdoordiners

Ieder jaar organiseren wij onze beroemde outdoordiners! Afgelopen jaar hadden we zelfs een keuze uit maar liefst drie edities! Het Aspergediner, het Zomerdiner & het Wilddiner. 

Ook voor komend jaar zijn we druk in de weer met de plannen voor nieuwe diners en hopen we dit voor jullie te mogen organiseren. 

Meer informatie en data vinden jullie via deze pagina en op onze socials zodra dit bekend zijn. 

 

Exclusief reserveren

Heeft u een bijzondere gelegenheid, zakelijk of particulier, die u in 2024 wilt vieren op deze bijzondere locatie? Neem dan contact op met onze collega's voor de mogelijkheden via sales@vandervalkapeldoorn.nl of 055-3121246. 

Voorwaarden

  • Omdat wij werken met vaste menu’s en er gekookt wordt op locatie, is het helaas niet mogelijk om in te spelen op specifieke dieet- en allergiewensen. Graag vernemen wij deze bij het maken van de reservering.
  • Indien gasten slecht ter been zijn dan vernemen wij dat graag vooraf en zorgen wij voor passend vervoer naar de locatie. 
  • Tot 4 werkdagen voorafgaand aan het diner kunt u kosteloos annuleren. Bij een annulering binnen 4 werkdagen van het diner wordt het volledige bedrag doorbelast aan u.
  • Belangrijk: bij slecht weer of wanneer de minimale bezetting van 12 personen niet gehaald is, zal het outdoordiner worden afgelast. Uiteraard zal de betaling automatisch worden teruggestort wanneer dit het geval is.

Ontdek ook onze outdooractiviteiten