Eten & Drinken

Outdoordiners

Reserveer online

Vanaf april t/m 31 oktober 2020 hebben wij onze outdoortent weer op een prachtige plek op onze hotelhoeve staan. Schuif aan onze boomstamtafel voor gezellige avonden waar onze chef's een heerlijk 4-gangen diner bereiden met seizoensgerechten. 

Wij ontvangen u om 18.00 uur (op vrijdagavond om 18.30 uur) achter het hotel op de Enk bij ’t Buitenhuisje met een welkomstdrankje van het seizoen. We starten om 18.15 uur met een mooie wandeling van ca. 45 minuten over de hotelhoeve, naar het bos, waar we hopelijk nog wild kunnen spotten. Om 19.00 uur komen we aan bij de dinerlocatie. We sluiten het diner rond 22.30 uur af, waarna we gezamenlijk terug wandelen.

Thema's
Asperges: mei 2020 (gaan helaas niet door i.v.m. COVID-19)
Wild: oktober 2020

Exclusief reserveren

Buiten deze dagen is het ook mogelijk op deze locatie van april en oktober 2020 exclusief te reserveren voor diners, vergaderingen, borrels of andere gelegenheden tot 100 personen. U kunt voor de mogelijkheden contact opnemen met onze collega's van de salesafdeling via sales@vandervalkapeldoorn.nl of 055-3121246. 

Voorwaarden

  • De locatie is voor het diner maximaal geschikt voor 28 personen.
  • Omdat wij werken met vaste menu’s en er gekookt wordt op locatie, is het niet altijd mogelijk om in te spelen op specifieke dieet- en allergiewensen. Graag vernemen wij deze bij het maken van de reservering.
  • Voorafgaand aan het diner maken we een wandeling over onverharde paden. Wij adviseren u om hier i.c.m. de weersverwachting rekening mee te houden qua schoeisel. 
  • Indien gasten slecht ter been zijn dan vernemen wij dat graag vooraf en zorgen wij voor vervoer naar de tent om 19.00 uur. 
  • Voor overige vragen kunt u contact opnemen met onze collega's van de hotelreceptie via info@vandervalkapeldoorn.nl of 055-5414455

Ontdek ook onze outdooractiviteiten