Mogelijkheden

Trouwen in Apeldoorn

Trouw in ons hotel op de Veluwe. Onze zalen bieden alle mogelijkheden voor diverse groepen, van besloten trouwerijen tot spetterende feesten. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft van ja-woord en feest tot huwelijksnacht perfect geregeld is. Precies zoals u de moosite dag van uw leven voor ogen hebt.

Organisatie

Op uw trouwdag hoeft u nergens anders aan te denken, behalve aan elkaar. Heerlijk ontspannen en samen genieten. Op deze dag moet alles lopen zoals u dat wenst. Wat u ook wilt, wij regelen het. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest tot in de puntjes is verzorgd. Daar heeft u geen omkijken naar.

Wij werken graag samen met de volgende partners en kunnen deze dan ook van harte aanbevelen:

Tegenwoordig is het niet meer verplicht om op het gemeentehuis te trouwen. Wij zijn namelijk ook een officiële trouwlocatie in de gemeente Apeldoorn. U heeft keuze uit diverse sfeervolle zalen om de huwelijksceremonie plaats te laten vinden. Ook is het mogelijk om bij ons buiten te trouwen. Ter afsluiting wacht u een romantische huwelijksnacht in een van onze exclusieve suites.

Bruidsarrangementen

Wij hebben diverse trouwarrangementen voor u samengesteld die we graag met u willen bespreken. Uiteraard kunt u daarop variëren zoveel u wilt. Kies bijvoorbeeld voor het volgende bruidsarrangement:

’s Ochtends een overheerlijk ontbijt op bed op een door u gewenst tijdstip vóór 11:00 uur. De kosten voor dit arrangement bedragen €75,-. Deze kosten komen naast de logiesprijs.

Wij beschikken naast de Laurent-Perrier Brut champagne ook over een Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut champagne. De meerprijs hiervoor bedraagt €10,-.

Onze trouwspecialistes informeren u graag over onze mogelijkheden voor uw trouwdag. Bel 055-3121246 of mail naar sales@vandervalkapeldoorn.nl. In een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over onze ruimtes en tarieven. U bent bij ons van harte welkom.

Bekijk ook