Mogelijkheden

Op zoek naar een mooie trouwlocatie op de Veluwe?

Wilt u graag trouwen in een sprookjesachtige omgeving? Tussen de Veluwse bossen ligt het idyllische Hotel Apeldoorn-de Cantharel, een prachtige plek om, binnen of buiten, het ja-woord te geven. Ons sfeervolle hotel in Apeldoorn betreft een officiële trouwlocatie op de Veluwe en biedt volop mogelijkheden voor uw plechtigheid én ceremonie. Bovendien kunt u uw bijzondere dag precies inrichten op de manier waarop u het wenst. U heeft keuze uit diverse sfeervolle en luxueuze ruimtes en een groot grondgebied rondom het hotel. De bruiloft kan georganiseerd worden voor diverse groepen. Van een kleine trouwerij tot een groot en spetterend feest! Op deze prachtige trouwlocatie op de Veluwe kunt u genieten van de bruiloft waar u altijd al van gedroomd hebt.

Waarom trouwen bij Van der Valk - de Cantharel?

Van der Valk hotel – de Cantharel heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van bruiloften. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw bijzondere dag vloeiend verloopt. Trouwt u in Apeldoorn bij de Cantharel? Dan kiest u voor de volgende voordelen: 

  • Een officiële en de meest romantische trouwlocatie in Apeldoorn
  • Eén locatie voor de ceremonie, receptie, diner en feest
  • Diverse partners die uw dag van A tot Z kunnen verzorgen
  • Uw gasten parkeren gratis en kunnen tevens overnachten
  • Ideale bereikbaarheid dankzij de centrale ligging aan de A1
  • Een vast contactpersoon binnen ons salesteam
  • Luxueuze zalen, ingericht naar uw smaak
  • Bruidsarrangementen op maat, eventueel met overnachting in luxe suite

Romantiek op de Veluwe

Beleef de mooiste dag van uw leven op de meest romantische trouwlocatie op de Veluwe. Dit fotogenieke gebied dient overigens als ideale locatie voor uw trouwfoto’s. Maak deze bijvoorbeeld tijdens een tocht per koets of huifkar over de prachtige Veluwe. U kunt buiten trouwen of in een van de sfeervolle zalen. Heeft u al een idee hoe de dag van uw bruiloft zal verlopen of wilt u graag sparren met ons ervaren team? 
Of u nu liever zelf de touwtjes in handen heeft op de dag zelf of liever uw taken uit handen geeft, onze trouwspecialiste helpt u graag bij het organiseren van deze bijzondere dag. Uw contactpersoon staat gedurende de aanloop naar de bruiloft en natuurlijk op de dag zelf voor u en uw gasten klaar. Dat betekent een zorgeloze dag waarbij alles tot in de puntjes is geregeld, precies zoals u het wilt.

Trouwen in de moestuin of een traditionele bruiloft?

Van traditionele bruiloften tot een bijzondere en intieme bruiloft buiten  – samen met u organiseren wij het bruidsfeest van uw dromen, ook op culinair gebied. Wilt u samen met uw gasten een uitgebreid diner, een buffet, wilt u dit in een van onze sfeervolle zalen of op onze unieke, sprookjesachtige locatie achter het hotel, restaurant Huisje James? We laten u graag de mogelijkheden zien. 

Trouwlocatie Veluwe, van A tot Z geregeld

Van der Valk Hotel Apeldoorn- de Cantharel biedt niet alleen een ideale trouwlocatie op de Veluwe, maar werkt ook nog eens samen met verschillende, ervaren partners. Samen zorgen we dat uw trouwdag perfect verloopt. 

Uw droombruiloft bij Apeldoorn - de Cantharel

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw volledige trouwarrangement op maat te laten samenstellen. Van prachtige bruidsbloemen, van de bruidstaart tot de muziek. Doordat Hotel Apeldoorn- de Cantharel al jarenlang samenwerkt met haar leveranciers en partners, weet ons salesteam als geen ander hoe zij uw dag het beste kunnen organiseren. Geniet van een volledig onbezorgde dag want uw vast contactpersoon zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Na het spetterende feest kunt u genieten van een romantische huwelijksnacht in het hotel. Er is genoeg keuze uit suites en luxe kamers. Trouwen op één locatie - van het ja-woord tot de huwelijksnacht - is volop genieten! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Of wilt u meer te weten komen over de bruidsarrangementen? Bekijk dan vast onze trouwbrochure en neem dan contact op via 055-3121246 of mail naar sales@vandervalkapeldoorn.nl. In een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over onze ruimtes en tarieven.