Familiehotel op de Veluwe

Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Kom gezellig overnachten bij familiehotel De Cantharel op de Veluwe! We hebben een ruime keuze aan familiekamers. Elke familiekamer heeft haar eigen charme. Zo heeft de Familiekamer een gezellig balkon met zitje, is de Familiesuite ingericht met een speelhoek en beschikt de Familisuite Deluxe over een afgesloten kinderkamer met glijbaan! Naast onze familiekamers hebben we nog twee waanzinnige accommodaties; De Boshut en ’t Boerderijtje.

Eten en drinken

Voor ieder wat wils

In ons restaurant is het smullen voor alle gasten. Speciaal voor de kinderen is er een Timo Toekan Menu geïnspireerd door de bekende Van der Valk kaart. Deze dinerkaart biedt diverse opties, zoals zalm, pasta, schnitzel en snacks met frietjes. Of ga lunchen met uw kinderen in ons hotel op de Veluwe. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis genieten van het ontbijt- en lunchbuffet en de zondagsbrunch.

Outdooractiviteiten

Ontdek de Veluwe

Vanuit het hotel lopen de kinderen zo het bos in om te rennen, spelen en ontdekken. Met onze kinderfietsen genieten jullie samen van de Veluwe per fiets. Zeer geliefd bij onze gasten is de Kids Land Rover voor een stoere tocht over de openbare bospaden! Ook voor dierenliefhebbers is het een feest; maak samen een ritje in onze huifkar of koets en geniet iedere zondagochtend van de roofvogelshow.

De faciliteiten in ons familiehotel op de Veluwe maken het verblijf voor alle gasten een plezier. Onlangs is The Q Lounge geopend met een privé bioscoop voor 5 personen en een privé karaoke bar met lichtgevende dansvloer. De drankjes en snacks uit onze shop en de gratis popcorn maken het voor de kinderen een waar feest. Onze wellnesstuin beschikt over een binnen- en buitenbad; optimaal genieten met het hele gezin!  

Hotel in Apeldoorn

Ga eropuit in de omgeving

In de omgeving van ons familiehotel is van alles te doen. In Apeldoorn bevindt zich pretpark Julianatoren met meer dan 60 attracties; geweldig voor de kids. Ga eropuit naar Nationaal Park De Hoge Veluwe en ontdek de natuur op de witte fietsen. Of combineer uw verblijf in ons familiehotel met een uitje naar het klimbos in Apeldoorn. Er is volop inspiratie in de omgeving van ons hotel!