Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Kom gezellig logeren bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel! We hebben een ruime keuze aan familiekamers. Overnacht bijvoorbeeld in onze familie kamer met balkon en afgesloten kinderkamer of een ruime kamer voor jullie allemaal. Of ga voor onze ‘Familiesuite Deluxe’, waar er voor de kinderen een afgesloten kinderkamer mét glijbaan is! Naast onze familiekamers hebben we nog twee waanzinnige accommodaties; De Boshut en ’t Boerderijtje!

Tijdens het diner kunnen de kinderen genieten van het ‘Timo Toekan Menu’! Dit menu, geïnspireerd door de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, past, schnitzel en snacks met frietjes. Voor ieder wat wils!

Gaan jullie mee in één van onze koetsen of huifkar? Natuurlijk kunnen jullie de omgeving ook verkennen met de fiets, e-chopper of Land Rover. Voor de kleintjes onder ons is er ook een elektrische Kids Landrover! Bezoek Apeldoorn, kijk je ogen uit in Paleis ’t Loo of ga naar de Apenheul. In en om het hotel is er ook genoeg te doen, neem een duik in ons zwembad of ontdek onze nieuwe privé bioscoopzaaltjes (vanaf januari ’24 te reserveren).