Wandelen

Wandelroutes

Klompenpad Ugchelen

Het Ugcheler Markepad is een klompenpadwandeling van 11 km die start/eindigt bij ons hotel. De wandeling doorkruist zowel landbouw- als cultuurhistorisch terrein en brengt u over heide en enk, langs sprengen en door bossen. De route is volledig voorzien van bewegwijzering en is halverwege in te korten tot een kortere route van ca. 5 km. Op de route zijn honden helaas niet toegestaan. Bekijk hier de route

IVN wandelroutes

Samen met IVN heeft het hotel een aantal prachtige wandelroutes samengesteld die vertrekken vanaf of gelegen zijn langs het hotel. Het is niet toegestaan om alleen gebruik te maken van onze parkeerplaats als u geen hotelgast bent. Klik op onderstaande links voor meer informatie en voor het downloaden of afdrukken van de routes.

1. IVN wandelroute Bakenberg en Leesten wandeling (6 km variant) 
2. IVN wandelroute Bakenberg en Leesten wandeling (11 km variant)
3. IVN wandelroute Twee-sprengenwandeling (5 km)
4. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (3 km)
5. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (5 km)
6. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (11 km)
7. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (18 km, alleen via de IVN app verkrijgbaar)

Gedetailleerde kaarten met speciale routes van verschillende lengtes zijn ook verkrijgbaar bij 't Buitenhuisje. Alle routes starten vanaf het hotel en brengen u naar de mooiste plekjes op de Veluwe.

IVN Routes App

U kunt deze (en exclusieve!) routes ook vinden in de gratis app IVN Routes. Via het zoekscherm kunt u een route zoeken op basis van verschillende criteria. Alle IVN routes in deze app kunnen offline worden gebruikt nadat de route is gedownload.