Mogelijkheden

Congressen op de Veluwe

Organiseer uw congres in ons nieuwe auditorium 'De Hoge Veluwe' voor maximaal 330 personen. Maar we kunnen de zaal ook inrichten voor kleinere bijeenkomsten. Of maak gebruik van een van de vier multifunctionele congreszalen, grenzend aan het auditorium.

Congresarrangementen

Uiteraard organiseren we uw congres op maat, precies volgens uw wensen. Maar u kunt ook kiezen voor het gemak van onze congresarrangementen eventueel aangevuld met extra wensen.

Schitterende uitstraling

Onze ultramoderne zalen hebben een schitterende inrichting voor de perfecte uitstraling van uw evenement of bijeenkomst. Vooral de prettige inval van het daglicht en de extra mogelijkheden voor beheersing van het klimaat maken het verblijf tot een verademing. Centraal in het congrescentrum bevinden zich ruime, trendy ontmoetingsruimtes. De gasten worden hier ontvangen en de vergaderarrangementen gepresenteerd.

Multifunctionele zalen

Onze multifunctionele zalen beschikken over een capaciteit van 2 tot 40 personen in u-opstelling. Deze zalen zijn voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur, meubilair, draadloos internet en klimaatbeheersing. 

Bekijk de  van ons congrescentrum en reserveer een zaal voor uw congres. Onze medewerkers helpen u graag bij het organiseren van uw evenement.

Apeldoorn Congresstad

Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel is aangesloten bij Apeldoorn Congresstad. Apeldoorn Congresstad is een initiatief van meerdere ondernemers in Apeldoorn die de handen ineen hebben geslagen. Het is een krachtenbundeling die Apeldoorn op de kaart zet als dé congresstad. Meer informatie: www.apeldoorncongresstad.nl

Bekijk ook