Eten & Drinken

Dinerkaart 

Voorgerechten

Carpaccio
Veluws Hereford rund, truffelcrème, oude kaas,
rucola, pijnboompitjes
13

Zalm
Huisgerookt met geitenkaascrème, waldorf salade en waterkersjus
13

Tamme eend
Rillette van tamme eend, tafelzuur, ingelegde radijs, crème van gerookte
knoflook
14

Tonijn
Yellow fin tonijn, zwarte bonencrème, wortel-gembermarmelade en
bonito azijn
14

Witlof en ei
Witlofsalade met gerookte amandelen, gefrituurd eitje, daikon,
Manchego kaas
12

Asperge en rivierkreeft
Soep van asperge met een ravioli van rivierkreeft,
bieslook en aardappelkaantjes
9

Tomaat en kaneel
Soep van tomaat met kaneel, tortellini met ricotta en spinazie,
bosui, knoflookcroutons
9

Hoofdgerechten

Tournedos
Gebakken ossenhaasbiefstuk van huisslager Jan Jansen, aardappelfondant,
voorjaarsgroenten, kastanjechampignons, béarnaisesaus
24.5

Krielkip
Krielkipje van de rotisserie met grove mosterdsaus en garnituur van
aardappel, spek, zilverui, champignons en wortel
19.5

Asperges
Klassieke bereiding van Limburgse asperges met bourgondisch hammetje,
geprakt ei, gesmoorde krielaardappelen en boterjus met bieslook
22.5

Dorade
Op de huid gebakken zeebrasemfilet, Opperdoezer ronde, doperwten,
lamsoren, dressing van tomaat, knoflook, kappertjes en olijven
22.5

Slibtong
Klassieke bereiding van drie gebakken slibtongetjes, aardappelmousseline,
bospeen, groene asperge
23.5

Ravioli
Ravioli van knolselderij en truffel, asperges, peultjes, zeekraal,
saus van eekhoorntjesbrood
19.5

Wij serveren onze hoofdgerechten met salade, appelcompôte, ambachtelijke frites en mayonaise

 Desserts

Chocolade
Warm chocoladetaartje met gemarineerde aardbeien en vanillemousse
9

Lemon curd
Lemon curd met een gel van munt, merengue schuimpjes en limoncellosorbetijs
7.5

Panna cotta
Vanille panna cotta met roodfruitcompôte en bosvruchtensorbetijs
8.5

Crème brûlée
Vanille crème brûlée, met frambozengel, verse frambozen en vanille-ijs
7.5

Kaasplateau
Selectie van binnen- en buitenlandse kazen, notenbrood, rinse
appelstroop, druiven
10.5