Eten & Drinken

Dinerkaart

Voorgerechten

Gevogelte paté € 11,00
Geserveerd met brioche brood, vijgencompote en appelstroop

Gemarineerde zalm € 11,50
Met zoetzure komkommer, grove mosterdcrème en een ansjovisstengel

Hollandse garnalen € 14,25
Klassieke cocktail met knapperige ijsbergsla, cocktailsaus en een garnalenkroketje       

Carpaccio van Veluws Hereford rund € 10,50
Met oude kaas, aceto vinaigrette, pijnboompitten en bieslook

Steak tartare € 11,50
Tartaar van het IJsselvallei Rund met gepocheerd ei, rucola en truffelcrème

Gevulde ravioli € 9,50
Met eekhoorntjesbrood, peultjes, paddenstoelen en paprika’s

 Salades

Medium/Groot

Geitenkaas € 9,50 | € 13,50
Met bietjes, walnoten, aceto stroop en croutons

Ceasar € 9,50 | € 13,50
De klassieke bereiding met gegrilde kip, Romaine sla,
oude kaas, ansjovis en Caesar dressing

Niçoise  € 10,50 | € 14,50
Met ei, haricots verts, olijven, paprika, tonijn en rouille

Soepen

Tomatencrèmesoep € 6,00
Van verse tomaten en basilicum

Kreeftenbisque € 6,50
Klassieke romige kreeftensoep met roze garnalen en bieslook

Franse uiensoep € 6,50
Met kaascroutons en bieslook         

Soep van het seizoen € 6,50
Vraag uw gastheer of gastvrouw welke soep wij dit seizoen serveren

Vegetarische gerechten & pasta's

Beyond Meat burger (uniek in Nederland!) € 14,50
USA burger gemaakt van 100% groenten, maar met de textuur en sappigheid van een vleesburger geserveerd met cheddarkaas en gemarineerde groenten op brioche brood

Pasta pesto € 10,50
Tagliatelle geserveerd met knapperige groenten en een pestosaus
Vega-light; met gebakken garnalen of gerookte kip + € 5,00

Gevulde ravioli € 15,50
Met eekhoorntjesbrood, peultjes, paddenstoelen en paprika’s

Wrap van biet € 13,50
Gevuld met geitenkaas en geroosterde rode biet met pecannoten

Vleesgerechten

Tournedos (120 of 180 gram) € 19,00/ € 22,50
Gebakken ossenhaasbiefstuk van huisslager Jan Jansen, 
met aardappelgarnituur, geroosterde groenten en saus naar keuze

Entrecote (200 gram) € 19,50
Geserveerd met aardappelgarnituur, geroosterde groenten en café beurre de Paris

Rib-eye steak van Veluws Herefordrund (300 gram) € 22,50
Klassieker bereid op de grill met aardappel- en groentegarnituur, 
coleslaw en saus naar keuze

Spareribs (onbeperkt) € 18,50
Onze bekende gemarineerde spareribs van de grill 
met aardappel- en groentegarnituur, coleslaw en knoflooksaus

Mixed grill € 19,50
Gegrilde biefstuk, spareribs en kipfilet met aardappel- en groentegarnituur en coleslaw  

Beefburger € 14,50
100% kalfsburger met cheddarkaas en gemarineerde groenten op brioche brood

Kalfslever € 16,50
Van Ecofields uit Wekerom, gebakken met appel, spek en ui

Schnitzel van Piggy’s Palace, te Bathmen € 16,50
Met krokant spek, champignons en ui   

Varkenshaas € 17,50
Met aardappel- en groentegarnituur en saus naar keuze

Gegrild kippetje € 17,50
In de rotisserie gegaard met verse Vlaamse friet en appelcompote      

Huisgemaakte bearnaisesaus, paddenstoelensaus, pepersaus
of stroganoffsaus € 2,50
Gebakken champignons en/of uien € 2,50
Klassieke, huisgemaakte knoflooksaus € 2,50

Huiskamer van de dag € 14,00
De (warme) maaltijd voor onze medewerkers. Wilt u ook ‘mee-eten met de pot’? Gezond, simpel en snel. Uw gastheer of gastvrouw vertelt u graag wat er vandaag op het menu staat.

Visspecialiteiten 

Kabeljauw € 21,50
Op de huid gebakken en geserveerd met een saus van witte wijn

Zalmfilet  € 19,50
Op de huid gebakken en geserveerd met aardappel- en groentegarnituur

Zeetong € 29,50
Verse zeetong van 500 gram geserveerd met een saus van boter,
peterselie, amandel en citroen

Sliptong
Gebakken sliptongen geserveerd met een saus van boter,
peterselie, amandel en citroen
- onbeperkt  € 20,50
- twee stuks € 17,00 

Black tiger € 18,50 
Black tiger garnalen (8 stuks) geserveerd met
een groene kruidenrisotto met oude kaas en rucola

 Omdat wij dagverse kwaliteit willen garanderen, kan het voorkomen dat producten niet voorradig zijn. 

Desserts

Dame Blanche Cantharel € 5,75
Vanille-ijs met warme chocoladesaus, amandelen en slagroom

Sorbet € 5,75
Vruchtenijs, vanille-ijs, verse vruchten, vruchtencoulis en slagroom

Citroen meringue tartelette € 7,00
Met gebrand eiwitschuim en limoensorbetijs

Aardbeienmousse  € 6,50
Met Hollands rood fruit en een gel van aardbei, wodka en witte peper

Kaasplankje € 7,50
Een selectie van regionale kazen geserveerd met walnoten, appelstroop en kletsenbrood

Crème brûlée € 7,00
Met een bolletje vanille-ijs

Valkies Wereldeters kinderijsje € 4,75

Dessert van het seizoen € 6,50
Wisselend dessert van het ‘Proef de seizoenen’-menu

Reserveer een tafel