Eten & Drinken

Dinerkaart

Voorgerechten

Broodplankje  ‘Le Cantharel’ € 4,50
Vers afgebakken zuurdesembrood geserveerd met gezouten boter

Gerookte zalm € 10,50
Dungesneden met een verrassende bereiding van gerookte zalm

Hollandse garnalen € 14,25
Klassieke cocktail met knapperige slasoorten en cocktailsaus        

Carpaccio van Veluws Hereford rund € 11,00
Met salade, pesto, pijnboompitten, geraspte kaas en brood

Black tiger garnalen € 12,50
Met een groene kruidenrisotto met oude kaas en rucola

 Salades

Medium/Groot

Caesar salade € 9,50/€ 13,50
De klassieke bereiding met spek, kip, oude kaas, croutons, pijnboompitten
en de Caesar dressing met ansjovis

Geroosterde groenten € 9,50/€ 13,50
Groenten uit eigen moestuin, kruidenolie en buffelmozzarella

Geitenkaas € 9,50/€ 13,50
Salade met oude geitenkaas, specerijenkaramel, grotchampignons, pijnboompitten en croutons

 Soepen

Tomatensoep € 5,75
Van verse tomaten en basilicum

Kreeftenbisque € 6,50
Klassieke romige kreeftensoep met roze garnalen en bieslook

Franse uiensoep € 6,50
Met kaascroutons en bieslook         

Soep van het seizoen € 6,50
Vraag uw gastheer of gastvrouw welke soep wij dit seizoen serveren

Vegetarische gerechten & pasta's

Gevulde ravioli  € 15,50
Met paddenstoelen gevulde ravioli, geserveerd met een saus op basis van boter, paddenstoelen en kruiden uit eigen tuin
Ook te bestellen als kleine portie: € 9,50

Pasta pesto € 10,50
Tagliatelle geserveerd met knapperige groenten en een pestosaus
Vega-light; met gebakken garnalen, gerookte kip of ossenhaaspuntjes + € 5,00

Tarte tatin van rode ui  € 10,50
In een karamel van aceto balsamico gegaarde tarte tatin van rode ui met Hollandse blauwschimmelkaas en rucola

Vleesgerechten

Suprème van Veluwse scharrelkip € 15,50
Met diverse seizoensgroenten en Hollandaisesaus

 Biologische kalfslever € 16,50
Van Ecofields uit Wekerom, met krokant spek en ui  

Tournedos € 22,50
Gebakken ossenhaasbiefstuk van huisslager Jan Jansen, met een saus naar keuze

Rib-Eye steak van Veluws Herefordrund € 22,50
Klassiek bereid op de grill, met een saus naar keuze

Mixed grill € 19,50
Gegrilde biefstuk, spareribs en kipfilet, met een saus naar keuze   

Duitse biefstuk € 17,50
Rundertartaar van huisslager Jan Jansen, met gebakken ui

Biefstuk € 14,00
Kogelbiefstuk(je) van ca. 120 gram

Spareribs  - onbeperkt - € 18,50
Onze bekende gemarineerde spareribs van de grill, met knoflooksaus

Boerenvarkenshaas € 17,50
Getrancheerd, met diverse seizoensgroenten

Schnitzel van Piggy’s Palace, te Bathmen € 16,50
Met krokant spek, champignons en ui          

Huisgemaakte bearnaisesaus, paddenstoelensaus, pepersaus of stroganoffsaus € 2,50
Gebakken champignons en/of uien € 2,50
Klassieke, huisgemaakte  knoflooksaus € 2,50

Huiskamer van de dag € 14,00
De (warme) maaltijd voor onze medewerkers. Wilt u ook ‘mee-eten met de pot’? Gezond, simpel en snel. Uw gastheer of gastvrouw vertelt u graag wat er vandaag op het menu staat.

Visspecialiteiten 

Zeebaars € 20,00
Met gegrilde aubergine, tomaten met basilicum en kappertjes en een frisse beurre blanc saus

Zalmfilet  € 19,50
Gebakken zalmfilet met honing en mosterd

Gebakken kleine tong
Gebakken sliptongen, met citroen en groentepuree
- onbeperkt  € 20,50
- twee stuks € 17,00

Zeetong € 29,50
Verse zeetong van 500 gram geserveerd met een saus van boter, peterselie, amandel en citroen 

Vispalet
  € 19,75 
Gebakken sliptong, roergebakken garnalen, de vangst van de week, en gebakken zalm, met een huisgemaakte Hollandaisesaus

 Omdat wij dagverse kwaliteit willen garanderen, kan het voorkomen dat producten niet voorradig zijn. Tenzij anders aangegeven, worden alle hoofdgerechten geserveerd met een garnituur van gebakken aardappeltjes, warme groent , salade, friet en appelcompote.

Desserts

Dame Blanche Cantharel € 5,75
Witte chocolade-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

Onze klassieke Sorbet Royal  5,75
Drie soorten vruchtenijs met verse vruchten, aardbeiensiroop, bruiswater en slagroom

‘Dronken rozijnen’ * € 5,75
Malaga-ijs met in blanke rum gewelde rozijnen en slagroom

Lauwwarm chocoladetaartje € 5,75
Met sinaasappelsorbetijs en slagroom

Selectie van kazen € 7,50
Een selectie van regionale en Nederlandse schimmelkazen

Crème Brûlée * € 7,00
Begeleid met een digestief op geheel eigen wijze

Dessert van het seizoen € 6,50
Wisselend dessert van het ‘Proef de seizoenen’-menu

Valkies kinderdessert € 4,75
Keuze uit een ijscoupe met verse vruchtjes en slagroom of vla flip van boerderij Den Hoek              

Dessert- en kaasbuffet, inclusief koffie of thee € 7,75
Vindt u het lastig om uit onze nagerechtenkaart een keuze te maken? Kiest u dan voor ons dessert- en kaasbuffet, met een selectie van 4 soorten (lokale) Nederlandse topkazen en bijpassende garnituren, frisse ijssoorten, zoete bavaroise en taarten, romige puddingen, vers fruit en slagroom. Ter afsluiting kunt u gebruik maken van de aanwezige koffie/thee-apparaten. Deze keuze is te gebruiken vanaf 17.30 uur.                             

* Bereid met alcohol

            Reserveer een tafel.