Eten & Drinken

Dinerkaart

Voorgerechten

Carpaccio
Veluws Hereford rund, truffelcrème, oude kaas,
rucola, pijnboompitjes
13

Zalm
Huisgerookt met geitenkaascrème, waldorf salade en waterkersjus
13

Tamme eend
Rillette van tamme eend, tafelzuur, ingelegde radijs, crème van gerookte
knoflook
14

Tonijn
Yellow fin tonijn, zwarte bonencrème, wortel-gembermarmelade en
bonito azijn
14

Gamba (seizoen)
Ravioli van gamba, ratatouille, kerrie, schuimige
saus van rode paprika, knoflookcrouton
13

Witlof en ei
Witlofsalade met gerookte amandelen, gefrituurd eitje, daikon,
Manchego kaas
12

Tomaat
Soep van tomaat, tortellini met ricotta en spinazie,
bosui, knoflookcroutons
9

Soep van het seizoen
Vraag uw gastheer of gastvrouw welke soep wij dit seizoen serveren
9

Hoofdgerechten

Tournedos
Gebakken ossenhaasbiefstuk van huisslager Jan Jansen, aardappelfondant,
voorjaarsgroenten, kastanjechampignons, béarnaisesaus
24.5

Krielkip
Krielkipje van de rotisserie met grove mosterdsaus en garnituur van
aardappel, spek, zilverui, champignons en wortel
19.5

Kalfshaas (seizoen)
Gebraden kalfsmedaillons, mozzarella, tomaat, snijboon, gegratineerde
aardappel, saus met salie
23.5

Dorade
Op de huid gebakken zeebrasemfilet, Opperdoezer ronde, doperwten,
lamsoren, dressing van tomaat, knoflook, kappertjes en olijven
22.5

Slibtong
Klassieke bereiding van drie gebakken slibtongetjes, aardappelmousseline,
bospeen, groene asperge
23.5

Ravioli
Ravioli van knolselderij en truffel, asperges, peultjes, zeekraal,
saus van eekhoorntjesbrood
19.5

Spareribs
Onze bekende gemarineerde spareribs van de grill met knoflooksaus
21.5

Schnitzel
Bereid met krokant spek, champignons en ui
19.5

Cantharel classic burger
Rundvlees, spek, sla, augurk, hamburgersaus
16.00

Beyond meat burger
USA burger gemaakt van 100% groenten, met de textuur en sappigheid van een
vleesburger. Geserveerd met cheddarkaas, sla, augurk en hamburgersaus
16.00

Wij serveren onze hoofdgerechten met salade, appelcompôte, ambachtelijke frites en mayonaise

 Desserts

Lemon curd
Lemon curd met een gel van munt, merengue schuimpjes en limoncellosorbetijs
7.5

Panna cotta
Vanille panna cotta met roodfruitcompôte en bosvruchtensorbetijs
8.5

Crème brûlée
Vanille crème brûlée, met frambozengel, verse frambozen en vanille-ijs
7.5

Warm chocoladetaartje
Met roodfruitcompote en vanilleroomijs
9

Aardbei (seizoen)
Aardbeibavarois, gemarineerde aardbeien met vlierbloesemsiroop en
Sechuan peper, citroensorbetijs
9

Sorbet
Vruchtenijs, vanille-ijs, verse vruchten, vruchtencoulis en slagroom
6.5

Dame Blanche Cantharel
Vanille-ijs met warme chocoladesaus, amandelen en slagroom
6.5

Kaasplateau
Selectie van binnen- en buitenlandse kazen, notenbrood, rinse
appelstroop, druiven
10.5