Eten & Drinken

Dinerkaart

Voorgerechten

Carpaccio
Veluws Hereford rund, truffelcrème, oude kaas,
rucola, pijnboompitjes
13

Zalm
Huisgerookt met geitenkaascrème, Waldorfsalade en kruidenjus
13

Wild Zwijn Ham
Licht gerookte wild zwijn ham, pompoen crème, rodekoolsalade,
hazelnoten, pompoenpitten, prei olie en frambozenazijn

12

Witlof en Ei
Witlofsalade met gerookte amandelen, gefrituurd eitje,
rettich, rammenas en Manchego kaas
12

Tomaat
Tomatensoep met tortellini, ricotta, spinazie, bosui en
knoflookcroutons
9

Soep van het Seizoen
Vraag uw gastheer of gastvrouw welke soep wij dit seizoen serveren
9

Vitello Tonnato
Kalfsvlees met gefrituurde kappertjes, gemarineerde
tomaat, rucola en tonijnmayonaise
13

Poke Bowl
Sushirijst met zalm, mango, edamame, wakame en
Japanse dressing
15

Hoofdgerechten

Tournedos
Gebakken ossenhaasbiefstuk van huisslager Jan Jansen
met aardappelgratin, groenten, kastanjechampignons
en geserveerd met pepersaus
25

Hert
Gebraden hertenbiefstuk, tarte Tatin van peer met gebakken eendenlever,
kastanjechampignons, koolraap en saus van rode biet
24

Kip suprème
Geserveerd met een garnituur van aardappel, spek,
zilverui, champignons, wortel en een grove mosterdsaus
21

Rib Eye 300 gram
Geserveerd met aardappelgratin, groenten, kastanjechampignons en
een keuze uit beurre Café de Paris of Stroganoff saus
24

Kabeljauw
Op de huid gebakken met aardappelmousseline, venkel,
ratatouille en geserveerd met beurre blanc
23

Zeetong
In boter gebakken zeetong met citroen en peterselie,
aardappelmousseline, bospeen en seizoensgroenten
34

Ravioli
Gevuld met knolsederij en truffel, geserveerd met
doperwten, peultjes en een truffelsaus
20

Gamba en Spareribs
Gelakt sparerib vlees(zonder bot) en pikante gamba’s
met paksoi, watermeloen, krokante rijst en milde curry
22

Wij serveren onze hoofdgerechten met salade, appelcompôte, ambachtelijke frites en mayonaise

 Desserts

Crème brûlée
Van vanille met kaneelroomijs
9

Warm chocoladetaartje
Met roodfruitcompote en witte chocolade ijs
9

Sorbet
Vruchtenijs, vanilleroomijs, verse vruchten,
vruchtencoulis en slagroom
9

Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus, amandelen
en slagroom
9

Citroentaart
Klassieke bereiding met citroenijs
9

Kaasplateau
Selectie van binnen- en buitenlandse kazen, notenbrood, rinse
appelstroop, druiven
12