Outdooractiviteiten

Koetsrit

Op advies van het RIVM organiseren wij t/m 28 april a.s. geen outdooractiviteiten. Wij hopen u heel graag daarna weer te mogen ontvangen! 

Wilt u van uw verblijf echt een bijzondere herinnering maken? Stap dan op een van onze authentieke rijtuigen of in de huifkar en laat u door onze koetsier mee op avontuur nemen door de prachtige natuur. Onderweg maakt u een korte stop om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de indrukwekkende omgeving.

Een koetsrit bieden we iedere zaterdagmidddag of -avond aan, afhankelijk van het seizoen en de zonsondergang. U kunt zich hiervoor aanmelden via de hotelreceptie. Meer informatie, onder andere over de vertrektijden, is verkrijgbaar bij de hotelreceptie en in 't Buitenhuisje achter de parkeerplaatsen nabij de paardenstallen.

Vertrek vanaf de blokhut bij de paardenstallen. Duur: +/- 90 minuten. Kosten: € 30,- per persoon (€ 15,00 per kind). 

NB. Bij te weinig deelname of slechte weersomstandigheden kan de koetsrit gecanceld worden

Exclusief
Wilt u op een eigen gekozen moment met een gezelschap per koets de Veluwe verkennen? Dan rijden wij exclusief voor u. Een rijtuig met koetsier biedt plaats voor maximaal 6 personen. De kosten hiervoor zijn € 180,-. (op feestdagen gelden andere prijzen). 

Reserveren kan via info@vandervalkapeldoorn.nl of bel 055-541 44 55.

Bekijk ook onze andere outdooractiviteiten: