Eten & Drinken

Valk Vers

Valk Vers is het foodlabel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel, Klein denken in een grote organisatie. In mei 2013 legden wij een eigen 3.500 m2 grote moestuin aan. Recht van het land naar het restaurant was het idee. Tijdens de oogsttijd is de moestuin op verschillende dagen open voor vers-liefhebbers die overnachten in het hotel en voor mensen uit de omgeving om de producten zelf van het land te halen. We delen daarmee niet alleen onze groenten, maar ook onze passie. In juli 2013 ontvingen we het keurmerkcertificaat Erkend Veluws Streekproduct. Het keurmerk wordt verleend aan producten die worden geproduceerd met oog voor milieu, natuur en dierenwelzijn, waarvan de verwerking in de streek plaatsvindt en waarvan de grondstoffen uit de streek afkomstig zijn.

Valk Vers bij u thuis

Valk Vers bezorgt ook maaltijden in de regio Apeldoorn bij u thuis. Valk Vers begon in de groentetuin, maar is uitgegroeid tot een foodconcept waarin we het beste van de Veluwe bij u thuis brengen op het bord. Omdat we lekker eten en gezondheid belangrijk vinden en omdat we graag voor u koken! Lekker en gezond kunnen heel goed samengaan en dat laten we u graag zien in onze nieuwe maaltijden. We hebben voor Valk Vers twee verschillende labels ontwikkeld: Sterker en Lichter. Beide passen ze heel goed in een gezonde en actieve levensstijl en van beide kunt u heerlijk en onbezorgd genieten.

Bekijk de maaltijden en de bezorgmogelijkheden op www.valkvers.nl

Valk Vers in de media

Onze groentetuin is al meerdere keren opgevallen door de media. 

Het Veluws Streekmenu

Al geruime tijd voeren wij met veel succes het Veluws Streekmenu op de kaart, met daarin zoveel mogelijk erkende streekproducten van de Veluwe en onbespoten groenten en kruiden uit onze eigen moestuin. De groenten worden direct na het oogsten verwerkt in de eigen keuken en verwerkt in de (vegetarische) gerechten. Verser kan haast niet. Het groenteafval gaat naar de varkens van Jan Jansen in het buitengebied bij Vaassen. Het vlees van deze varkens komt  weer terecht op onze menukaart. Hiermee is de cirkel gesloten. 

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid.

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis wifi
  • Ideale ligging bij de A1, aan de N304
  • Dichtbij Apeldoorn
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Alleen betalingen met Pinpas of CreditCard