Eten & Drinken

Valk Vers

Valk Vers is het foodlabel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel, Klein denken in een grote organisatie. In mei 2013 legden wij een eigen 3.500 m2 grote moestuin aan. Recht van het land naar het restaurant was het idee. Tijdens de oogsttijd is de moestuin op verschillende dagen open voor vers-liefhebbers die overnachten in het hotel en voor mensen uit de omgeving om de producten zelf van het land te halen. We delen daarmee niet alleen onze groenten, maar ook onze passie. In juli 2013 ontvingen we het keurmerkcertificaat Erkend Veluws Streekproduct. Het keurmerk wordt verleend aan producten die worden geproduceerd met oog voor milieu, natuur en dierenwelzijn, waarvan de verwerking in de streek plaatsvindt en waarvan de grondstoffen uit de streek afkomstig zijn.

Valk Vers voor thuis

Valk Vers begon in de groentetuin, maar is uitgegroeid tot een foodconcept waarin we het beste van de Veluwe bij u thuis brengen op het bord. Omdat we lekker eten en gezondheid belangrijk vinden en omdat we graag voor u koken! Lekker en gezond kunnen heel goed samengaan en dat laten we u graag zien in onze nieuwe versmaaltijden. Gekoeld af te halen en gemakkelijk thuis op te warmen.  

Bekijk de maaltijden en de bestelmogelijkheden op www.valkvers.nl