Reviews van Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Hotel Apeldoorn - de Cantharel verzamelt reviews met behulp van verschillende beoordelingstools, zoals eigen after-stay mailingen en TripAdvisor. Voor vragen kunt u contact opnemen met het hotel.

Onderstaand vindt u diverse reviews van onze hotelgasten.

"Super" 5/5*****
Doordat er momenteel een behoorlijke verbouwing plaats vind kregen wij kostloos een duurdere kamer aangeboden (upgrade). Dat was heel fijn. Verder vriendelijke ontvangst bij de incheck en bij de stallen. De paarden en wij hebben weer genoten. Tot snel!

"Tophotel op toplactie" 5/5*****
Fantastisch hotel op een geweldige locatie, heel fijn personeel , heel plezierig ontvangen , prachtige kamer met een heerlijk bad en lekker zitje in de kamer maar ook heerlijk in het zonnetje gezeten op het balkon. Na een heerlijke nacht op goede bedden heerlijk aanschuiven bij een overmatig uitgebreid ontbijt .. het was echt verrukkelijk ( en we zijn echt wel iets gewend) dit hotel krijgt in alle opzichten een 10.. van locatie,uitstraling,vriendelijkheid en genot.

"Super" 5/5*****
kan haast niet beter, uitstekende locatie met paarden in de nabeiheid, prachtige bossen en zelfs van mijn werk uit doen ze bij jullie vergaderen.ook is jullie accommodatie een punt als tussenstation, overnachten en van daaruit naar punt van bestemming. dan hoef je laat op de avond geen 1,5 tot 2uur meer te rijden naar huis en de andere dag ben je uitgerust.

"Prima hotel met uitstekende verzorging" 4/5*****
Hebben van zowel onze vernieuwde kamer en het uitstekende buffet genoten. Wanneer men de toegang kaart verwijdert en de kamer verlaat word de verwarming geheel uitgeschakeld. Dat moet wennen in een koude kamer terug te keren.

"Leuk hotel, heel gastvrij.. Fijn uitgebreid ontbijtbuffet ook.. Wij hebben ons uitstekend kunnen amuseren" 5/5*****
Ondanks de werkzaamheden die er aan de gang zijn, hebben wij ons prima en goed kunnen amuseren. Leuke kamer, gastvrij personeel.. in en uitcheck ging soepel. Dit was voor ons zeker de moeite waard!...

"Heerlijk hotel" 5/5*****
1 nacht verbleven in de mooie hotel. De kamer comfort met bad is zeer ruim en modern, bedden liggen heerlijk en muziek mogelijkheden via Bluetooth zijn een mooie plus! 
Jammer dat er geen minibar/koelkastje aanwezig is.
Het ruime bad in de kamer geeft een gevoel van luxe en is een prettige wijze om je te ontspannen. 
De welness is klein maar voorzien van sauna en turks stoombad het is compleet met warmwaterbedden om te relaxen. Helaas hing hier wel een wat onprettige geur en zijn er wat betreft de schoonmaak en het onderhoud wat verbeterpunten. 
Een heerlijke hotstone massage ontvangen van 30 min voor 29.95€. Niet duur maar zeker de moeite waard. Zeer vriendelijke dames die daar werkzaam zijn!!
Maar deze vriendelijkheid geldt voor het gehele hotel zij blinken echt uit in klantvriendelijkheid. Wij hebben geen enkel moment gemerkt dat er werkdruk heerste ondanks dat het hotel goed gevuld was en er een renovatie plaats vond. 
Je voelt je echt welkom. In het hotel, receptie en restaurant hangt een prettige sfeer er is goed nagedacht over de aankleding het straalt warmte, huiselijkheid uit om tevens luxueus te ogen erg knap!
Wat betreft het restaurant is er keuze in buffetvorm of ala carte eten. Wij hadden voor ala carte gekozen. Je zit dan wel door elkaar met andere gasten van het buffet maar dut is nuet storend. Er hangt een iets wat rumoerige ambiance in de avond maar dut geeft wat betreft mij ook ruimte voor eigen privacy in de je gesprekken..totaal nuet storend dus. 
Zowel overdag als in de avond wordt er aan de sfeer gedacht, kaarsjes aan, geen haast bij het personeel, standaard de klantvriendelijkheid.
Prima hotel! Prima prijzen!

Klik hier voor een overzicht van alle TripAdvisor-reviews.