Mogelijkheden

Buitenactiviteiten tijdens uw vergadering

Voor een prettige onderbreking van uw vergadering of congres kunnen we verschillende buitenactiviteiten organiseren zoals de Veluwe ontdekken met Staatsbosbeheer, wandelcoaching of paardencoaching. Met onze buitenactiviteiten krijgt u uw gasten weer helemaal scherp.

Staatsbosbeheer

Wilt u uw bijeenkomst onderbreken voor een ontspannen of inspannende activiteit? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden! Ons hotel heeft letterlijk 15.000 ha. Veluws bos in de achtertuin, en betere plek voor een activiteit kunt u zich niet wensen. Wij hebben een unieke samenwerking met Staatsbosbeheer, die speciaal voor ons bijzondere activiteiten heeft samengesteld, zoals een jeepsafari, om uw bijeenkomst nog effectiever te maken.

Wandelcoaching

Natuur en groen hebben een positieve werking op ieders welzijn, persoonlijke ontwikkeling. Wandelen verbetert niet alleen onze conditie, ook van natuurbeleving op zich worden we gezonder en gelukkiger.

Wandelcoaching is in te zetten bij (werkgerelateerde) stress, levensvragen en persoonlijke ontwikkeling. De wandelcoaches maken hierbij gebruik van dat positieve effect van de natuur en verplaatsen het gesprek naar buiten. In overleg wordt er een mooi wandeltraject uitgezocht op de Veluwe. Meer info: .

Paardencoaching

Paardencoaching werkt d.m.v. de inzet van paarden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Er wordt gewerkt vanuit een eigen visie en werkwijze die een duidelijke en praktische vertaalslag zijn van de ervaring met het paard naar het dagelijks leven en werksituatie. De paardencoaches werken dicht op de essentie en sluiten aan bij de deelnemer en natuur van het paard. Door de reflecterende kwaliteit van paarden wordt coaching met paarden vaak omschreven als ’het paard als spiegel’. Het mooie van een spiegel is dat het kaatst wat het ontvangt, zonder dat een oordeel dat vertroebelt. Wij werken hiervoor samen met twee bedrijven:

Paardencoaching.nu 
Paardencoaching Be the fittest

Organisatiebureaus

U kunt er ook voor kiezen om de organisatie van uw buitenactiviteit geheel te laten verzorgen door een professional. Wij werken graag samen met de volgende organisatiebureaus:

Veluwe Buitensport, www.veluwebuitensport.nl 
SOS Events, www.sos-events.nl 
Adventure Veluwe, www.adventureveluwe.nl (bekijk  het aanbod voor groepsuitjes)

Uiteraard kunnen wij het gehele programma samen met u vormgeven!

Bekijk ook