Mogelijkheden

Buitenactiviteiten tijdens uw vergadering

Voor een prettige onderbreking van uw vergadering of congres kunnen we verschillende buitenactiviteiten organiseren zoals de Veluwe ontdekken met Staatsbosbeheer, wandelcoaching of paarden mennen bij Riant Stables. Met onze buitenactiviteiten krijgt u uw gasten weer helemaal scherp.

Staatsbosbeheer

Wilt u uw bijeenkomst onderbreken voor een ontspannen of inspannende activiteit? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden! Ons hotel heeft letterlijk 15.000 ha. Veluws bos in de achtertuin, en betere plek voor een activiteit kunt u zich niet wensen. Van der Valk Hotel de Cantharel heeft een unieke samenwerking met Staatsbosbeheer, die speciaal voor ons bijzondere activiteiten heeft samengesteld om uw bijeenkomst nog effectiever te maken.

Wandelcoaching

Natuur en groen hebben een positieve werking op ieders welzijn, persoonlijke ontwikkeling. Wandelen verbetert niet alleen onze conditie, ook van natuurbeleving op zich worden
we gezonder en gelukkiger.

Wandelcoaching is in te zetten bij (werkgerelateerde) stress, levensvragen en persoonlijke ontwikkeling. De wandelcoaches maken hierbij gebruik van dat positieve effect van de natuur en verplaatsen het gesprek naar buiten. In overleg wordt er een mooi wandeltraject uitgezocht op de
Veluwe. Meer info: .

Paarden mennen bij Riant Equestrian Centre

Dit schitterende paardencentrum, thuishaven van oud-wereldkampioene Mieke van Tergouw, is gelegen tussen bossen en heidevelden en op steenworp afstand van het hotel. Stijl, klasse, comfort en een unieke natuurrijke omgeving vormen de basis waarin mens en paard zich thuis voelen. Voor nadere informatie kunt u terecht op de website www.riantstables.com of bellen met Mariska Thijsen op telefoonnummer 06 – 54635656.

Organisatiebureaus

U kunt er ook voor kiezen om de organisatie van uw buitenactiviteit geheel te laten verzorgen door een professional. Wij hebben goede ervaringen met de volgende organisatiebureaus:

Veluwe Buitensport, www.veluwebuitensport.nl of telefoon 088 - 5546636

SOS Events, www.sos-events.nl of telefoon 0577 – 401506

Bekijk ook