Mogelijkheden

Buitenactiviteiten tijdens uw vergadering

Voor een prettige onderbreking van uw vergadering of congres kunnen we verschillende buitenactiviteiten op ons eigen terrein of in samenwerking met onze partners! Met onze buitenactiviteiten krijgt u uw gasten weer helemaal scherp.

Outdoorbrochure

Lees over onze mogelijkheden!

Valkenier

Onze valkenier heeft verschillende Europese roofvogels en uilen en demonstreert hun kracht, finesse en souplesse. Hij vertelt u alles wat u wilt weten over de vogels tijdens een wandeling (tot max. 20 personen) of tijdens een demonstratie (tot max. 100 personen). Naderhand heeft u de mogelijkheid vragen te stellen aan de valkenier en met een van de vogels op de foto te gaan. Indrukwekkend én educatief voor zowel een zakelijke break als een familieuitje! 

Wandelcoaching

Natuur en groen hebben een positieve werking op ieders welzijn, persoonlijke ontwikkeling. Wandelen verbetert niet alleen onze conditie, ook van natuurbeleving op zich worden we gezonder en gelukkiger.

Wandelcoaching is in te zetten bij (werkgerelateerde) stress, levensvragen en persoonlijke ontwikkeling. De wandelcoaches maken hierbij gebruik van dat positieve effect van de natuur en verplaatsen het gesprek naar buiten. In overleg wordt er een mooi wandeltraject uitgezocht op de Veluwe. Meer info: .

Paardencoaching

Paardencoaching werkt d.m.v. de inzet van paarden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Er wordt gewerkt vanuit een eigen visie en werkwijze die een duidelijke en praktische vertaalslag zijn van de ervaring met het paard naar het dagelijks leven en werksituatie. De paardencoaches werken dicht op de essentie en sluiten aan bij de deelnemer en natuur van het paard. Door de reflecterende kwaliteit van paarden wordt coaching met paarden vaak omschreven als ’het paard als spiegel’. Het mooie van een spiegel is dat het kaatst wat het ontvangt, zonder dat een oordeel dat vertroebelt. Wij werken hiervoor samen met twee bedrijven:

Paardencoaching.nu 
Paardencoaching Be the fittest

Mountainbike Clinics

Topsporter Erik Groen biedt clinics aan voor iedereen die zijn mountainbikeskills wil aanscherpen. Hij coacht én legt de parallel met het bedrijfsleven, want topsport en werken op topniveau hebben meer raakvlakken dan u zou denken. Of u nou wedstrijden rijdt of nog nooit eerder op een mountainbike hebt gereden, voor iedereen is er wat te leren en te ervaren. Geen eigen mountainbike? Geen probleem! Voor de clinic is het mogelijk om mountainbikes te huren.

erik-groen.nl

Organisatiebureaus

U kunt er ook voor kiezen om de organisatie van uw buitenactiviteit geheel te laten verzorgen door een professional. Wij werken graag samen met de volgende organisatiebureaus:

Veluwe Buitensport, www.veluwebuitensport.nl 
SOS Events, www.sos-events.nl 
Adventure Veluwe, www.adventureveluwe.nl (bekijk  het aanbod voor groepsuitjes)

Uiteraard kunnen wij het gehele programma samen met u vormgeven!

Bekijk ook