Eten & Drinken

Zondagsbrunch

Reserveer een tafel

Op advies van het RIVM zijn onze restaurants t/m 6 april a.s. gesloten. Heeft u een reservering staan, dan wordt er contact met u opgenomen. Wij hopen u heel graag daarna weer te mogen ontvangen! 

Elke zondag bent u van harte welkom bij onze brunch. Vanaf 12.00 uur zijn onze deuren geopend om u te ontvangen met een glas prosecco of een fruitsmoothie. 

Onbeperkt brunchen

U kunt onbeperkt gebruik maken van onze brunch. Ter afsluiting geniet u van een spetterend dessertbuffet. Voor de kinderen hebben wij een apart kinderbuffet. Gedurende de gehele brunch kunt u genieten van de volgende dranken: koffie, thee, melk, karnemelk en een sappenbar met onder andere jus d’orange.

Prijzen 2020

Volwassenen € 25,50
Senioren € 22,50
Kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar € 14,50 
Kinderen t/m 3 jaar gratis

Op feestdagen gelden andere prijzen. Alle prijzen zijn exclusief dranken.

Tip! Roofvogelshow op zondagochtend

Iedere zondag verzorgt onze valkenier, voorafgaand aan de zondagsbrunch, van 11.00 - 12.00 uur een demonstratie met zijn prachtige (roof)vogels en uilen in de achtertuin van het hotel! Naderhand heeft u de mogelijkheid vragen te stellen aan de valkenier en met een van de vogels op de foto te gaan. Indrukwekkend én educatief, voor jong en oud! Entree voor de show kost € 5,00 p.p. en u kunt online uw tickets reserveren en betalen. 

Boek online uw tickets

U kunt uitsluitend een tafel reserveren voor onze zondagsbrunch via info@vandervalkapeldoorn.nl of 055-5414455. 

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis wifi
  • Ideale ligging bij de A1, aan de N304
  • Dichtbij Apeldoorn
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met pinpas, creditcard of contant