Eten & drinken

Onze restaurants zijn geopend! Vanwege de handhaving van de 1,5 meter richtlijnen zijn onze restaurants en terrassen heringericht en daarom hebben wij op dit moment een aangepaste capaciteit. Uiteraard net zo smaakvol als u van ons gewend bent en in een sfeervolle en veilige ambiance!

Lunch, brunch & picknicktuin

Onze restaurants, (deels overdekte) terrassen en picknicktuin zijn dagelijks van 10 - 22 uur geopend! U kunt genieten van onze à la carte lunchkaart en op werkdagen bieden wij ons lunchbuffet aan. Op zondagmiddag presenteren wij de zondagsbrunch. Reserveren is mogelijk voor zowel lunchbuffet en de zondagsbrunch. Voor de à la carte lunch ben u zonder reservering van harte welkom! 

Diner

U kunt voor het diner genieten van ons live cooking dinerbuffet of een keuze maken uit onze à la carte dinerkaart. Voor beide hebben wij voor niet-hotelgasten beperkte ruimte. Reserveren is online mogelijk voor de eerste shift van 17.00 - 19.00 uur en als er geen beschikbaarheid meer is dan kunt u ons altijd op de bonnefooi bezoeken. Wij bekijken dan graag bij aankomst welke mogelijkheden er zijn. 

Wij accepteren in ons hotel en restaurants geen contanten, maar alleen PIN of card betalingen.