Eten & drinken

Onze restaurants zijn t/m 14 december exclusief geopend voor hotelgasten! 

Hotelgasten

U kunt gebruik maken van al onze restaurantfaciliteiten! Het ontbijt presenteren wij als een ontbijtbuffet, voor de lunch kunt u een keuze maken van onze à la carte lunchkaart en voor het diner heeft u een keuze tussen live cooking dinerbuffet of de à la carte menukaart. Voor het diner werken wij in twee shiften welke vooraf voor u gereserveerd worden. 

Ons restaurant Huisje James is ook exclusief geopend voor hotelgasten. U kunt hier gebruik maken van een 4-, 5- of 6-gangen verrassingsdiner vanaf 17.00 uur. Via de hotelreceptie kunt u naar de beschikbaarheid informeren. 

Vanaf 23 oktober zijn de regels rondom alcohol aangescherpt voor hotels. In al onze restaurants geldt dat wij tot 20.00 uur alcohol mogen verkopen en serveren. Ook het nuttigen in restaurants en publieke ruimtes mag tot 20.00 uur. Uiteraard blijven alle restaurants ook na 20.00 uur geopend voor een nazit met bijv. koffie. In de shops zijn tot 20.00 uur diverse alcoholische dranken verkrijgbaar om te nuttigen op uw hotelkamer. 

Niet-hotelgasten

Helaas zijn wij t/m 14 december gesloten voor niet-hotelgasten. In de aankomende weken hopen wij meer zicht te hebben over de periode daarna. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen direct aan waar nodig.

Wij accepteren in ons hotel en restaurants geen contanten, maar alleen PIN of card betalingen.