Eten & drinken

Onze restaurants zijn weer exclusief geopendvoor hotelgasten! Wij bieden voor hotelgasten en niet-hotelgasten de volgende mogelijkheden aan

Niet-hotelgasten
Voor koffie, lunch, borrel en burgers is de picknicktuin bij goed weer vanaf 9.30 - 20.00 uur geopend en bij beschikbaarheid het (deels overdekte) terras tot 17.00 uur! Daarna zijn onze terrassen en restaurants exclusief gereserveerd voor hotelgasten.

Reserveren is vanwege de beperkte capaciteit en het weer alleen ter plaatse mogelijk. U bent dus van harte welkom om langs te komen! 

Hotelgasten
Voor hotelgasten bieden wij een ontbijtbuffet in het restaurant aan om te nuttigen in het restaurant of op het terras (bij beschikbaarheid). Lunch en borrelen kan in de restaurants en op de (deels overdekte) terrassen. 

Het diner presenteren wij dagelijks tussen 16.30 – 22.00 uur vanuit ons take away restaurant waar u onbeperkt keuze heeft uit kleine voor-, hoofd- en nagerechtjes, welke u kunt afhalen om te nuttigen in één van de restaurants of op de (deels overdekte) terrassen. Wij werken met twee rondes met aanvangstijden om 16.30/16.45/17.00 uur en om 19.30/19.45 uur om de drukte te kunnen reguleren. Daarnaast is er ook beperkte capaciteit om van onze à la carte menukaart te bestellen. Is er vooraf nog geen tafelreservering gemaakt dan kijken wij ter plaatse naar de mogelijkheden.

Verkoop van alcohol in onze shops mag tot 22.00 uur om daarna op uw hotelkamer te nuttigen. Daarna mogen wij geen alcohol meer verkopen.


De meest gestelde vragen over onze restaurants

Hoe wordt het ontbijt aangeboden?

Dagelijks is er van 6.30 t/m 11.00 uur een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant waar u uw ontbijt kunt afhalen en kunt nuttigen in het restaurant (vanaf 5/6) of op de (deelsoverdekte) terrassen. Het is niet mogelijk om vooraf een tafel op het terras te reserveren, reserveren kan alleen ter plaatse. 

Vanaf het buffet heeft u de keuze uit diverse broodsoorten, zoet en hartig beleg, zuivel, fruit, sappen en warme (eier)gerechten. Uiteraard kunnen wij op verzoek altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Welke mogelijkheden zijn er voor lunch en borrel?

Voor lunch en borrel zijn onze (deels overdekte) terrassen exclusief voor hotelgasten tot 22.00 uur geopend. Reserveren hiervoor is alleen ter plaatse mogelijk.

Bekijk onze lunch- en borrelkaart

Voor niet-hotelgasten is bij goed weer de picknicktuin dagelijks geopend van 9.30 - 20.00 uur voor koffie, lunch, borrel en burgers. Reserveren hiervoor is alleen ter plaatse mogelijk. 

Bekijk hier het picknicktuinmenu

Ons restaurant Huisje James biedt dagelijks de mogelijkheid voor een uitgebreide en culinaire 5 of 6 gangen lunch. Hiervoor is reserveren mogelijk via www.huisjejames.nl/reserveren

Is het mogelijk om voor het terras te reserveren?

Vooraf reserveren is niet mogelijk. Wij kijken bij aankomst graag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid en maken ter plaatse een reservering voor u. 

Welke mogelijkheden zijn er voor diner?

Voor hotelgasten bieden wij drie opties voor het diner:

  • Een take away diner om te nuttigen in een van de restaurants of op de (deels overdekte) terrassen. U kunt onbeperkt kiezen uit kleine voor-, hoofd- en nagerechtjes en deze meenemen naar uw tafel. Wij werken met twee rondes met aanvangstijden om 16.30/16.45/17.00 uur en om 19.00/19.15/19.30 uur om de drukte te kunnen reguleren. 
  • Een à la carte diner op het terras tussen 17.00 - 22.00 uur. Reserveren hiervoor is alleen ter plaatse mogelijk, helaas niet vooraf. Indien u een dinervoucher in uw arrangement heeft dan kunt u deze waarde ook gebruiken voor het à la carte diner. 
  • Ons restaurant Huisje James biedt dagelijks om 17.00 uur de mogelijkheid voor een culinaire 5 of 6 gangen diner. Dit is op basis van beschikbaarheid en te reserveren via de hotelreceptie of via www.huisjejames.nl/reserveren
Is de menukaart online te bekijken?

Alleen onze à la carte dinerkaart is vooraf in te zien! In het take away restaurant zijn dagelijks onbeperkt wisselende voor-, hoofd- en nagerechtjes verkrijgbaar. 

Is er alcohol verkrijgbaar?

Alcoholische dranken zijn tot 22.00 uur verkrijgbaar in de shops om te nuttigen op uw hotelkamer. Na 22.00 is verkoop niet meer toegestaan. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?

Nee, helaas is dat niet mogelijk.

Wij accepteren in ons hotel en restaurants geen contanten, maar alleen PIN of card betalingen.