Eten & drinken

Onze restaurants zijn op dit moment nog gesloten! Wij bieden voor hotelgasten en niet-hotelgasten de volgende mogelijkheden:

Hotelgasten

Voor hotelgasten bieden wij een ontbijtbox aan om af te halen. Voor lunch en borrel zijn onze (deels overdekte) terrassen van 12.00 - 18.00 uur geopend. Reserveren hiervoor kan i.v.m. de beperkte capaciteit alleen ter plaatse. Diner blijven wij in een take away vorm voor op de hotelkamer aanbieden. Servies en overige benodigdheden krijgt u van ons mee om het op de kamer gezellig te maken. Uiteraard kunnen wij op verzoek altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Bekijk het take away dinermenu

Verkoop van alcohol in onze shops mag tot 20.00 uur om daarna op uw hotelkamer te nuttigen. Na 20.00 uur mogen wij geen alcohol meer verkopen.


De meest gestelde vragen over onze restaurants

Hoe wordt het ontbijt aangeboden?

Het ontbijt kunt u 's ochtends afhalen en samenstellen vanaf het buffet om te nuttigen op de hotelkamer. U heeft de keuze uit diverse broodsoorten, zoet en hartig beleg, zuivel, fruit, sappen en warme eiergerechten. Uiteraard kunnen wij op verzoek altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Welke mogelijkheden zijn er voor lunch?

De (deels overdekte) terrassen en picknicktuin (bij goed weer) zijn dagelijks van 12.00 - 18.00 uur voor lunch en uitgebreide borrel geopend. Reserveren is alleen ter plaatse mogelijk. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Ons restaurant Huisje James biedt dagelijks de mogelijkheid voor een uitgebreide en culinaire 5 of 6 gangen lunch. Reserveren hiervoor is mogelijk via www.huisjejames.nl/reserveren of via de hotelreceptie. 

Is het mogelijk om voor het terras te reserveren?

Vooraf reserveren is niet mogelijk. Wij kijken bij aankomst graag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid en maken ter plaatse een reservering voor u. 

Welke mogelijkheden zijn er voor diner?

Diner bieden wij in een take away vorm aan vanuit ons restaurant. U maakt een selectie uit een aantal voor-, hoofd- en nagerechten om te nuttigen op uw hotelkamer. Servies en overige benodigdheden krijgt u van ons mee om het op de kamer gezellig te maken. 

Ook vanaf 28 april blijven wij ons diner op deze manier aanbieden, omdat de terrassen maar beperkte capaciteit bieden en tot 18.00 uur geopend zijn. Uiteraard kunt u wel een uitgebreide borrel op ons terras nuttigen en later op de avond nog een kleine diner mee naar de kamer nemen.

Is er alcohol verkrijgbaar?

Tot 19.30 uur zijn alcoholische dranken verkrijgbaar in de shops om te nuttigen op uw hotelkamer. Na 20.00 is het niet meer toegestaan om alcohol te nuttigen in de publieke ruimtes. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?

Nee, helaas is dat niet mogelijk.

Niet-hotelgasten

Voor lunch en borrel zijn de picknicktuin en bij beschikbaarheid het (deels overdekte) terras van 12.00 - 18.00 uur geopend! Reserveren hiervoor is vanwege de beperkte capaciteit en het weer alleen ter plaatse mogelijk. U bent dus van harte welkom om langs te komen! 

Daarnaast blijft onze Valk Drive-thru dagelijks geopend van 17.00 - 20.00 uur voor het veilig en snel afhalen van warme en gekoelde Valk Vers maaltijden. Naast het vaste assortiment met diverse heerlijke burgers, de favoriete Cantharel spareribs en een poké bowl met zalm staan passend bij het seizoen ook een aantal aspergegerechten op het menu. 

Bekijk het Valk Drive-thru menu

Wij accepteren in ons hotel en restaurants geen contanten, maar alleen PIN of card betalingen.