Eten & drinken

Reserveer een tafel

Conform de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio (lokale overheid) kunnen wij vanaf 20 mei alleen hotelgasten ontvangen in onze restaurants. Alleen op deze manier kunnen wij de veiligheid van onze gasten en medewerkers waarborgen. Onze restaurants en terrassen zijn tot 1 juli dus helaas niet toegankelijk voor gasten van buitenaf. Wij hopen de aankomende weken meer zicht te hebben op de periode na 1 juli! Tot die tijd zorg goed voor uw gezondheid en steun elkaar waar mogelijk.

In het restaurant van Van der Valk Apeldoorn geniet u van duurzame en culinaire à la carte gerechten. Heerlijke nieuwe streekgerechten voor lunch en diner met al het vers van de Veluwe. Waar mogelijk koken de chefs met groenten en kruiden uit de eigen groentetuin die achter het hotel ligt. Ontdek ook eens ons onbeperkte Live Cooking buffet, onze zondagsbrunch en onze sfeervolle bar. Daarnaast is ons terras de ideale plek om (zakelijk) te lunchen in Apeldoorn.

Achter ons hotel, ligt verscholen in het groen, restaurant Huisje James. In een charmant rietgedekt landhuisje geniet u hier van moderne klassiekers, mooie wijnen en goed gezelschap. Huisje James wordt genoemd in de Michelingids 2020 en in de Gault&Millau gids 2020. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor diner.

Wij accepteren in ons hotel en restaurants geen contanten, maar alleen PIN of card betalingen.