Eten & drinken

Onze restaurants zijn gesloten! Tot die tijd bieden wij take away mogelijkheden aan. 

Hotelgasten

Voor hotelgasten bieden wij een ontbijtbox aan om af te halen en voor lunch en diner is er een selectie gerechten verkrijgbaar om af te halen en te nuttigen op uw hotelkamer. Servies en overige benodigdheden krijgt u van ons mee om het op de kamer gezellig te maken. Uiteraard kunnen wij op verzoek altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Bekijk het take away menu

Verkoop van alcohol in onze shops mag tot 20.00 uur om daarna op uw hotelkamer te nuttigen, omdat wij vanaf 20.00 uur geen alcohol meer mogen verkopen.

De meest gestelde vragen over onze restaurants

Hoe wordt het ontbijt aangeboden?

Het ontbijt kunt u 's ochtends afhalen en samenstellen vanaf het buffet om te nuttigen op de hotelkamer. U heeft de keuze uit diverse broodsoorten, zoet en hartig beleg, zuivel, fruit, sappen en warme eiergerechten. Uiteraard kunnen wij op verzoek altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Welke mogelijkheden zijn er voor lunch en diner?

Voor lunch en diner bieden wij een selectie gerechten van onze menukaart aan die af te halen zijn. Als lunchgerechten zijn dit een aantal belegde broodjes en salades en voor diner bieden wij een aantal voor-, hoofd- en nagerechten aan. Servies en overige benodigdheden krijgt u van ons mee om het op de kamer gezellig te maken. 

Is er alcohol verkrijgbaar?

Tot 19.30 uur zijn alcoholische dranken verkrijgbaar in de shops om te nuttigen op uw hotelkamer. Na 20.00 is het niet meer toegestaan om alcohol te nuttigen in de publieke ruimtes. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?

Nee, helaas is dat niet mogelijk.

Niet-hotelgasten

Helaas zijn onze restaurants voorlopig gesloten voor niet-hotelgasten. Wel is het mogelijk om gerechten voor thuis veilig en snel af te halen in onze Valk Drive-thru wintereditie. Passend bij het seizoen staan op het menu een aantal heerlijke stamppotspecials. Uiteraard zijn ook de favoriete gerechten uit 2020 weer verkrijgbaar, net als de Valk Vers maaltijden en van donderdag t/m zondag een borrelbox of een thuismenubox van restaurant Huisje James (vooraf besteld). Onze Valk Drive-thru is dagelijks van 17.00 - 20.00 uur geopend!

Bekijk het Valk Drive-thru menu

Houd u onze website in de gaten wanneer er weer mogelijkheden zijn om ons restaurant te bezoeken. 

Wij accepteren in ons hotel en restaurants geen contanten, maar alleen PIN of card betalingen.