Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Van de vroege ochtend tot laat in de avond is het live cooking buffet geopend. U kunt kiezen uit het ruime aanbod aan gerechten waarvan een deel van de gerechtjes live worden bereid.

Voor hotelgasten bieden wij momenteel exclusief het ontbijt- en dinerbuffet. Niet-hotelgasten kunnen maandag t/m vrijdag reserveren voor het lunchbuffet en op zondagmiddagen voor de zondagsbrunch.

à la carte restaurant

Culinair genieten

In de restaurants geniet u van culinaire verrassingen uit de lokale keuken. Onze chefs werken graag met streekproducten en waar mogelijk uit eigen groentetuin.

Voor het diner kijken wij graag ter plaatse naar de mogelijkheden. Vanwege de beperkte capaciteit is reserveren niet mogelijk en kunnen wij helaas geen garantie op beschikbaarheid geven.

Seizoenspecials

Proef de zomer

Ze zijn er weer! Echte Zeeuwse mosselen. Geserveerd met frites of brood en sauzen voor € 21,00 p.p.

Voor koffie, lunch, borrel en burgers is de picknicktuin bij goed weer vanaf 9.30 - 20.00 uur geopend en bij beschikbaarheid het (deels overdekte) terras tot 17.00 uur! Daarna zijn onze terrassen exclusief gereserveerd voor hotelgasten. Reserveren is niet mogelijk. Wij bekijk graag bij aankomst de mogelijkheden. 

Restaurant Huisje James

Exclusief lunchen en dineren

Restaurant Huisje James

Verscholen in het groen achter het hotel ligt Huisje James op een sprookjesachtige locatie. Een restaurant zonder kaart, maar vol met beleving. Er is een wisselend James en vegetarisch menu. In alle seizoenen geinspireerd door de Veluwse bossen, het wild en de eigen groentetuin. De afgelopen jaren is het restaurant al getipt door GaultMillau en Michelin.

Reserveer voor lunch of diner of kies het gastronomisch hotelarrangement inclusief een 5 gangen lunch of diner en overnachting met ontbijt. 

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten