Eten & drinken

Update 2 juli 2020
Onze (deels overdekte) terrassen en picknicktuin zijn dagelijks van 10 - 22 uur geopend voor niet-hotelgasten. Wij bieden een aangepast menu aan voor koffie, lunch, borrel en diner. Reserveren hiervoor is niet mogelijk, dus kom graag langs! 

Vanaf zondag 19 juli is het ook mogelijk om te reserveren voor de zondagsbrunch. Lees hier meer over onze zondagbrunch. Vanaf medio juli hopen wij meer informatie te hebben over ons lunchbuffet en diner (a la carte en buffet) voor niet-hotelgasten.  

In het restaurant van Van der Valk Apeldoorn geniet u van duurzame en culinaire à la carte gerechten. Heerlijke nieuwe streekgerechten voor lunch en diner met al het vers van de Veluwe. Waar mogelijk koken de chefs met groenten en kruiden uit de eigen groentetuin die achter het hotel ligt. Ontdek ook eens ons onbeperkte Live Cooking buffet, onze zondagsbrunch en onze sfeervolle bar. Daarnaast is ons terras de ideale plek om (zakelijk) te lunchen in Apeldoorn.

Achter ons hotel, ligt verscholen in het groen, restaurant Huisje James. In een charmant rietgedekt landhuisje geniet u hier van moderne klassiekers, mooie wijnen en goed gezelschap. Huisje James wordt genoemd in de Michelingids 2020 en in de Gault&Millau gids 2020. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor diner.

Wij accepteren in ons hotel en restaurants geen contanten, maar alleen PIN of card betalingen.