Eten & Drinken

Huisje James

Culinair restaurant

Achter ons hotel, verscholen in het groen, in een charmant, rietgedekt landhuisje, openden we in de nazomer van 2016 huiskamerrestaurant Huisje James. Hier geniet u van een culinaire lunch in ons restaurant of bij mooi weer in onze tuin. 's Avonds serveren wij een 6-gangendiner samengesteld door Chef Laurens Samsen. Maak uw avond extra speciaal met ons bijpassende wijnarrangement. Of neem plaats aan de werkbank van de Chef en geniet in een exclusieve setting van een 5-gangen Chef's Table diner. 

Reserveer uw tafel 

Openingstijden

  • Lunch: Vrijdag t/m zondag 12:30 - 16:00 uur
  • Diner: Donderdag t/m zondag 18:00 - 23:00 uur
  • Chef's Table: Donderdag t/m zaterdag 18:00 - 23:00 uur

Ontvangst

Naast Huisje James ligt de werkplaats, de schuur van de familie James die lange tijd geleden in het landhuisje woonde. Nu is de werkplaats een gezellige en warme ontvangstruimte voor een aperitief voordat u in Huisje James aan tafel gaat.

Menu

Op de kaart van Huisje James staan moderne klassiekers, zowel vlees, vis als vegetarisch, heerlijke desserts en prachtige wijnen. De keukenbrigade laat zich inspireren door het bos, het Veluwse wild en de producten uit de eigen moestuin. Ambachtelijk, kwalitatief en waar mogelijk biologisch. Huisje James is in 2023 getipt door Gault Millau en Michelin. Zie hieronder een impressie van de gerechten die geserveerd worden in Huisje James.

Bekijk hier al onze culinaire mogelijkheden