Mogelijkheden

Vergaderlocatie Apeldoorn

Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel heeft u de keuze uit diverse prachtige vergaderlocaties. De Veluwe is onze achtertuin, waardoor u profiteert van de ideale combinatie van een effectieve vergadering in een prachtige, bosrijke omgeving. Op maat of in een arrangement.

Bekijk hier alle vergaderlocaties

Modern vergaderen

De vergaderlocatie in Apeldoorn bij hotel de Cantharel is ontworpen en ingericht om uw vergadering zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Daarom profiteert u al van de volgende luxe faciliteiten:

  • Keuze tussen moderne vergaderzalen en boardrooms
  • Natuurlijk daglicht
  • Een eigen dakterras of balkon
  • Luxueus en zeer comfortabel meubilair
  • Rijk gevulde ijskasten en koffiemachines
  • Gratis draadloos internet
  • Diverse audiovisuele middelen
  • Gratis parkeren

Vraag hier uw offerte aan

Vergaderarrangementen

Elke vergadering kunnen we op maat voor u organiseren. Maar u kunt ook kiezen voor het gemak van onze vergaderarrangementen, eventueel aangevuld met extra wensen.

Vergaderlocatie Apeldoorn voorzien van audiovisuele middelen

Om alle zorgen uit handen te nemen, bieden wij diverse extra vergadervoorzieningen aan. Ideaal voor als u niet over de benodigde apparatuur beschikt of niet in de mogelijkheid bent om de apparatuur mee te nemen. De vergaderlocaties van Apeldoorn – de Cantharel kunnen voorzien worden van diverse audiovisuele apparatuur, van beamer en laptops tot aan technisch support in persoon. De audiovisuele middelen kunnen op aanvraag besteld worden.

Apeldoorn Congresstad

Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel is aangesloten bij Apeldoorn Congresstad. Dit is een initiatief van meerdere ondernemers in Apeldoorn die de handen ineen hebben geslagen. Het is een krachtenbundeling die Apeldoorn op de kaart zet als dé congresstad. Meer informatie vindt u hier.

Contact opnemen?

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor het huren van een vergaderruimte in Apeldoorn? Of heeft u nog bepaalde vragen? Ons gedreven salesteam staat graag voor u klaar om deze vragen online of telefonisch te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte voor zaalhuur aanvragen. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact op via 055 541 44 55 of mailt u via sales@vandervalkapeldoorn.nl.