Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Kamer boeken bij Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Onze gasten beoordelen ons met een

8,7
uit 34364 betrouwbare beoordelingen
Ons hotel blijft geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel blijft geopend

Ons hotel blijft exclusief geopend voor hotelgasten. Ontbijt is als een ontbijtbox af te halen. Voor lunch en diner bieden wij een selectie van wisselende gerechten aan die afgehaald kunnen worden in het restaurant om te nuttigen op de hotelkamer. Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel. Wij vragen u tijdens uw verblijf deze maatregelen na te leven. 

Wij blijven u graag ontvangen! 

afhaal restaurant apeldoorn

Thuis genieten

Take away

Gemakkelijk en toch genieten van onze Valk Vers kwaliteit! Onze take away is dagelijks geopend van 17.00 - 20.00 uur, in het restaurant van het hotel. Op het menu staan een selectie Cantharel favorieten, klaar terwijl u wacht!

Welkom op de Veluwe!

Hotelhoeve

Welkom op de Veluwe!

De Cantharel combineert luxe hotelfaciliteiten, een fantastische omgeving en charmante, kleinschalige expertise in een unieke hotelhoeve. Bekijk onze inspiratiefilm en ontdek de Cantharel zoals u het nog niet eerder zag!

outdoor veluwe de cantharel van der valk

Outdooractiviteiten

De Veluwe in de achtertuin

Onze unieke locatie biedt oneindig veel mogelijkheden om de natuur op een sportieve en ontspannen manier te beleven. Wat dacht u van wandelen en fietsen op de Veluwe? Ga op pad met onze Land Rover voor een unieke en avontuurlijke Land Rover Veluwe experience. Of maak met ons een mooie koetsrit of neem uw eigen paard mee naar het paardenhotel.

restaurant veluwe apeldoorn van der valk

Culinair

Van land tot restaurant

Hotelgasten genieten dit najaar al van een vernieuwde lunchkaart of dinerkaart in onze brassierie of restaurant. Voor diner kunt u ook kiezen voor ons live cooking dinerbuffet of ons wisselende 3-gangen seizoensmenu met producten uit eigen Valk Vers groentetuin. Een bijzondere culinaire ervaring beleeft u bij restaurant Huisje James voor lunch en diner. In al onze restaurants geldt PIN en cards only! 

vergaderen veluwe apeldoorn van der valk

Vergaderen

Vergaderen op de Veluwe

Zoekt u een sfeervolle, prachtige congreslocatie, feestlocatie of trouwlocatie op de Veluwe? Van der Valk Hotel Apeldoorn beschikt over een uniek congrescentrum van 5 zalen tot 330 personen, voorzien van alle moderne faciliteiten. Daarnaast bieden wij meerdere luxe vergaderlocaties. Net even iets extra’s? Bekijk dan onze bijzondere vergaderlocaties of buitenactiviteiten

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten