Land Rover Veluwe Experience

Land Rover Veluwe Experience model 110

De ultieme Veluwe beleving ervaart u met één van onze Land Rovers! U gaat zelf, als een boswachter, op pad tijdens een route van ca. 2,5 uur (zonders stops) over de Veluwe langs prachtige bossen, wildkijkschermen en bijzondere landgoederen en dorpjes. Onze routes gaan over openbare verharde en onverharde paden. Onderweg heeft u nog voldoende tijd om op unieke plekken uit te stappen en met de verrekijker misschien wel de Big 5 van de Veluwe spotten en genieten van een meegenomen hapje en drankje uit in de picknickmand.

Deze coronaproof outdooractiviteit is exclusief te reserveren door hotelgasten voor een dagdeel (4 uur) in de ochtend, middag of avond en voor een hele dag (8 uur). Mooi van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in alle seizoenen!

Aandachtspunten

  • De bestuurder van de auto is minimaal 25 jaar.
  • De auto mag alleen gereden worden door de bestuurder die het contract aangaat en ondertekent.
  • Het is alleen toegestaan om te rijden op openbare wegen. Wanneer u van de openbare wegen afwijkt bent u privé aansprakelijk bij schade of ongelukken.
  • De auto is voorzien van een GPS tracker en is dus te traceren.
  • Boetes door verkeersovertredingen zijn voor rekening van de bestuurder.
  • Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang kosteloos. Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht.
  • Honden zijn niet toegestaan. 

Dit is een selectie uit onze voorwaarden. De volledige versie van de algemene voorwaarden ontvangt u bij het tekenen van de overeenkomst.

Model 

Wij hebben 2 types Land Rover in de verhuur, passend bij ieder gezelschap en vorm van rijden!

Dit is model Defender 110 uit 2011
Max. 5 personen
Handgeschakeld en een fijne uitvoering waarin comfort en stijl samen gaan. 

€ 150,00 voor een dagdeel (4 uur)
€ 250,00 voor een hele dag (8 uur)

Prijzen

De genoemde prijzen zijn op basis van 2 personen inclusief een route, gebruik van een verrekijker in de avond, 2 drankjes en snacks naar keuze en brandstof. Huurt u de auto voor een hele dag dan krijgt u nog een lunchpakketje mee voor onderweg. Ieder extra persoon betaalt € 10,00 voor een dagdeel en € 20,00 voor een hele dag.

Reserveren

Al onze outdooractiviteiten zijn online bij te reserveren na het maken van uw hotelreservering. U krijgt binnen 24 uur na het maken van uw reservering een mailing van ons met daarin de link naar de website. Heeft u vragen of wilt u liever eerst de beschikbaarheid weten van één van de outdooractiviteiten voorafgaand aan het maken van een hotelreservering? Neem dan contact op via outdoor@vandervalkapeldoorn.nl of 06-13710566. Wij helpen u graag!