Fietsen

E-chopper

Met deze milieuvriendelijke elektrische chopper cruise je relaxed over de Veluwe. Met zijn brede wielen en robuuste uiterlijk is het een stoere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en korte remweg. Daarnaast is de chopper 100% duurzaam.

De E-choppers worden per 2,5 uur verhuurd i.v.m. het bereik van de batterij, deze is afhankelijk van gebruik ca. 40 - 50 km.

 Aandachtspunten

  • De bestuurder is in het bezit van een geldig (bromfiets)rijbewijs.
  • Max. 1 persoon per E-chopper.
  • De bestuurder is aansprakelijk voor het beschadigen of vermissen van de E-chopper. De huurder zal de kosten voor reparatie of vervanging moeten vergoeden.
  • Het huren/gebruiken van de E-chopper geschiedt op eigen risico.
  • Boetes door verkeersovertredingen zijn voor rekening van de bestuurder.

Reserveren

Al onze outdooractiviteiten zijn online bij te reserveren na het maken van uw hotelreservering. U krijgt binnen 24 uur na het maken van uw reservering een mailing van ons met daarin de link naar de website. Indien u liever eerst de beschikbaarheid wilt weten van één van de outdooractiviteiten voorafgaand aan het maken van een hotelreservering dan kunt u contact opnemen met onze hotelreceptie via 055-5414455 of info@vandervalkapeldoorn.nl. Onze collega’s kijken dan graag met u mee!