Outdooractiviteiten

Fietsen op de Veluwe

Vanuit Van der Valk Apeldoorn bent u binnen enkele minuten op de Veluwe, waar u eindeloos kunt genieten van de natuur. Al wandelend, met uw eigen fiets of met een van onze huurfietsen.

Fietsverhuur

Via de Extra's tijdens uw online-reservering geeft u aan dat u tijdens uw verblijf in ons hotel een fiets wilt huren. Standaard hebben wij reguliere fietsen (€ 10,00), elektrische fietsen (€ 20,00) en kinderfietsen beschikbaar. Op verzoek kunnen wij ook mountainbikes verzorgen. Wilt u liever telefonisch een fiets reserveren, belt u dan met de hotelreceptie: 055-5414455.

Fietsknooppuntennetwerk

Het unieke fietsknooppuntennetwerk biedt u de mogelijkheid om op een heel gemakkelijke manier uw eigen tocht te maken. Hieronder hebben wij voor verschillende afstanden alvast wat prachtige routes samengesteld op basis van de knooppunten die allen beginnen en eindigen bij ons hotel!

  1. IVN fietsroute IJsselvallei (57 km)
  2. Route.nl Door de weelderige bossen naar het Garderense veld (51 km)
  3. Route.nl De groene long van Apeldoorn (44 km)
  4. IVN fietsroute Kroondomeinen (42 km)
  5. IVN fietsroute Kootwijk (35 km)
  6. IVN fietstocht Groen van Toen met wandeluitstapjes (25 km)

U kunt de routes digitaal of in GPS formaat downloaden en/of uitprinten. Uiteraard kunnen wij in ons Buitenhuisje ook op maat routes met u samenstellen. 

Fietsenstalling

Wij hebben een overdekte afgesloten fietsenstalling om uw fiets te stallen.

Kaarten

Een gedetailleerde fietskaart, met bijzondere routes in verschillende afstanden, is gratis verkrijgbaar bij 't Buitenhuisje. De routes vertrekken allemaal vanuit het hotel en brengen u langs de mooiste plekjes van de Veluwe.

Bekijk ook onze andere outdooractiviteiten:

Handig om te weten