Land Rover Veluwe Experience

Land Rover Veluwe Experience model 109

De ultieme Veluwe beleving ervaart u met één van onze Land Rovers! U gaat zelf, als een boswachter, op pad tijdens een route van ca. 2,5 uur (zonders stops) over de Veluwe langs prachtige bossen, wildkijkschermen en bijzondere landgoederen en dorpjes. Onze routes gaan over openbare verharde en onverharde paden. Onderweg heeft u nog voldoende tijd om op unieke plekken uit te stappen en met de verrekijker misschien wel de Big 5 van de Veluwe spotten en genieten van een meegenomen hapje en drankje uit in de picknickmand.

Deze coronaproof outdooractiviteit is te reserveren door zowel hotelgasten als bezoekers van buitenaf! Huur onze Land Rover voor een dagdeel (4 uur) in de ochtend, middag of avond en voor een hele dag (8 uur). Mooi van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in alle seizoenen!

Aandachtspunten

  • De bestuurder van de auto is minimaal 25 jaar.
  • De bestuurder is minimaal 3 jaar in het bezit van een rijbewijs
  • De auto mag alleen gereden worden door de bestuurder die het contract aangaat en ondertekent.
  • Honden zijn niet toegestaan. 
  • Het is alleen toegestaan om te rijden op openbare wegen. Wanneer u van de openbare wegen afwijkt bent u privé aansprakelijk bij schade of ongelukken.
  • De auto is voorzien van een GPS tracker en is dus te traceren.
  • Boetes door verkeersovertredingen zijn voor rekening van de bestuurder.
  • Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang kosteloos. Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht.
  • Op alle outdooractiviteiten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien bij het maken van uw reservering. 

Dit is een selectie uit onze voorwaarden. De volledige versie van de algemene voorwaarden ontvangt u bij het tekenen van de overeenkomst.

Model 

Wij hebben 2 types Land Rovers in de verhuur, passend bij ieder gezelschap en vorm van rijden!

Dit is model 109 Serie 3 uit 1980
Max. 5 personen
Handgeschakeld en voorzien van een robuust interieur. Deze auto rijdt als een echte oldtimer en biedt zonder ervaring iets meer uitdaging! 

€ 175,00 voor een dagdeel (4 uur)
€ 300,00 voor een hele dag (8 uur)

Prijzen

De genoemde prijzen zijn op basis van 2 personen inclusief een route, gebruik van een verrekijker in de avond, 2 drankjes en snacks naar keuze en brandstof. Huurt u de auto voor een hele dag dan krijgt u nog een lunchpakketje mee voor onderweg. Ieder extra persoon betaalt € 10,00 voor een dagdeel en € 20,00 voor een hele dag.

Reserveer direct online

Bij vragen kunt u contact opnemen via outdoor@vandervalkapeldoorn.nl of 06-13710566.