Wellness

Ontspannen? Dat doet u in dit luxe wellness hotel op de Veluwe

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel is dé ideale plek om uw lichaam en geest tot rust te laten komen. Ons wellness hotel op de Veluwe biedt u namelijk alle mogelijkheden om volledig te ontspannen. De wellness en beauty ruimtes zijn ingericht voor optimaal comfort en privacy. U geniet van diverse luxe faciliteiten, zoals:

Naast een luxe wellness en beautysalon beschikt het hotel over een prachtige wellness tuin (eind 2018). Dat betekent nog meer ontspannende faciliteiten in dit wellness hotel op de Veluwe! Bovendien ideaal indien u op zoekt bent naar een hotel op de Veluwe met zwembad. Een bezoek aan de wellness in combinatie met een overnachting in het hotel is dé ultieme manier om alle drukte achter u te laten. Wilt u ook ontspannen midden in de natuur op de Veluwe? Maak een keuze uit het ruime aanbod aan luxe kamers & suites en reserveer uw massage of behandeling.

Bekijk onze luxe kamers & suites

Trakteer uw lichaam & geest

Wilt u uw lichaam trakteren op een heerlijke massage of behandeling? Laat u dan bij hotel Apeldoorn – de Cantharel in de watten leggen met verschillende massages of lichaam- en gezichtsbehandelingen. Zo kunt u volop genieten van de luxe en schoonheid in de beautysalon. Onze schoonheidsspecialisten werken met het gerenommeerde Franse merk ‘’Guinot’’. Dit merk staat bekend om haar voorlopende huid verbeterende kwaliteiten, die zichtbare effecten hebben op de jeugdigheid van uw huid. Bent u toe aan ontspanning? Boek dan een behandeling bij de beautysalon of bekijk ons ‘Wellness momentje’-arrangement, waarbij u geniet van:

Een welverdiend Wellness-momentje?

Sauna en wellness hotel Veluwe met zwembad

Weet u waarom geregeld een bezoek aan de sauna zo goed is voor uw lichaam? Tijdens uw bezoek worden vocht- en afvalstoffen aan het lichaam onttrokken, waardoor het lichaam wordt schoongespoeld met als resultaat dat de huid er beter uit gaat zien. Bovendien is de sauna niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Tijdens uw sauna bezoek in ons wellness hotel maakt uw lichaam een stofje aan dat goed is voor uw gemoedstoestand. Genoeg reden om een verblijf te boeken! Hierbij krijgt u 10 tips voor het gebruik van een saunasessie:

Klinkt het bovenstaande u als muziek in de oren? Boek dan een arrangement of overnachting bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel en laat uzelf in de watten leggen tijdens uw verblijf.