Wellnesstuin

Sportief verblijf

Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Op zoek naar een sportief verblijf op de Veluwe? Bij Van der Valk Hotel De Cantharel bent u aan het juiste adres. Iedere sportieveling kan zich uitleven in onze fitnessruimte met moderne apparatuur. Of geeft u de voorkeur aan een sportief avontuur in de buitenlucht? Dat kan! Onze ligging aan de rand van de Veluwe en onze outdooractiviteiten lenen zich hier uitstekend voor. Na inspanning komt de ontspanning in onze wellnesstuin met binnen- en buitenzwembad, bruisbanken en saunahuisjes. Kortom: De Cantharel is een feest voor sportieve gasten!

Reserveer uw hotelkamer

Fitness

We bieden onze fitnessruimte aan als een gratis, exclusieve service voor onze gasten. Onze fitnessruimte beschikt over moderne apparatuur van Technogym voor verschillende fitnessdoeleinden. Zo hebben we diverse cardioapparaten, als hometrainers, een crosstrainer, een loopband en een roeimachine. Voor krachttraining hebben we een Smith-machine met schijven tot 20 kg, een krachtstation, losse banken en gewichten tot 14 kg. Onze fitness is een gekoelde ruimte met handdoeken en een watertap. De fitnessruimte is 24 uur per dag geopend en bevindt zich op de begane grond, tegenover de wellnesstuin.

Outdoor activiteiten

Met de Veluwe als achtertuin kunt u alle kanten op. In 't Buitenhuisje adviseren wij u graag over wandel- en hardlooproutes van uiteenlopende afstanden. Ook kunt u hier fietsen huren; van mountainbikes, tot normale fietsen en fietsen met trapondersteuning. Speciaal voor de paardenliefhebbers hebben wij een paardenhotel. Zo kunt u uw paard meenemen naar uw verblijf bij De Cantharel. Vanuit het hotel bieden we verschillende outdoor activiteiten aan. Denk aan een huifkartocht, koetsrit of zelfs een luchtballonvaart in eigen Cantharel luchtballon. Klik hier en ontdek alle outdoor activiteiten.

Wellness

Na inspanning is het tijd voor ontspanning. Onze wellnesstuin is de uitgelezen plek om even te ontspannen. Geniet van de warmte in onze saunahuisjes; deze warmte is ook nog bevorderend voor spierherstel. Het binnen- en buitenzwembad met bruisbanken en relaxplekken is zowel tijdens de zomer als de winter een verademing. De adults-only tijden zijn van 07.00-10.00 uur en van 20.00-22.00 uur. Maak een reservering of boek een arrangement en geniet van de wellness als gratis, exclusieve service.

Maak uw reservering