Wellness, Beauty & Fitness

Conform de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio zijn onze wellnessfaciliteiten geopend. De fitness, het zwembad (max. 10 personen), de wellnesstuin en de sauna's (max. 2 personen per sauna) zijn weer geopend, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand tussen gasten. Het is niet nodig om hiervoor vooraf te reserveren. Toegankelijkheid is op eigen risico en handhaving van de richtlijnen. 

De beautysalon is op vrijdag en zaterdag geopend. 

Wellnesstuin met binnen- en buitenzwembad
Wilt u overnachten in een hotel op de Veluwe met zwembad? Midden in het groen is een gloednieuwe wellnesstuin met binnen- en buitenzwembad gerealiseerd. Rondom het zwembad is een prachtige tuin aangelegd in Veluwse stijl met diverse sauna's en rustplekken. De wellnesstuin en het zwembad zijn een exclusieve gratis service voor hotelgasten en niet toegankelijk voor gasten van buitenaf. 

Over onze wellnesstuin


Spa
Als wellness hotel op de Veluwe bieden wij onze hotelgasten diverse mogelijkheden om volledig te ontspannen. Op de eerste verdieping vindt u onze prachtige wellness met een sauna, Turks stoombad, voetenbaden, douches, afkoelmogelijkheid en heerlijk verwarmde waterbedden om te relaxen. Onze spa is geopend tussen 10.00 en 22.00 uur en de sauna, waterbedden, voetbaden en het Turks stoombad worden op aanvraag aangezet. Goed om te weten: in al onze wellnessfaciliteiten is badkleding verplicht. 

Beauty
De luxe beautysalon bevind zich onder de wellness op de begane grond en is geopend op vrijdag en zaterdag. Onze beautyspecialistes werken met het gerenommeerde Franse merk Guinot. Guinot is een voorloper op het gebied van anti-aging en gebruikt efficiënte, werkzame bestanddelen met spectaculaire effecten op de jeugdigheid van de huid. De producten zijn vrij van parabenen en dierproefvrij. De gezicht- en lichaamsbehandelingen, bijzondere rituelen en activerende massages garanderen een ultieme beleving van luxe, schoonheid en well-being voor vrouwen en mannen. 

Beautybehandelingen kunnen uitsluitend op aanvraag worden gereserveerd. Vraag naar de mogelijkheden via de hotelreceptie! 

Wellness & Beauty Behandelingen

Arrangementen

De beautybehandelingen in onze beautysalon reinigen, vitaliseren, verzorgen en ontspannen uw gezicht en lichaam. Voor het reserveren van behandelingen of vragen kunt u contact opnemen met onze hotelreceptie.

After business (60 minuten)  |  € 55,00
- Scrub van de rug
-Spierontspannende wrap voor rug, nek en schouders
-Massage van de rug van 30 minuten
-Afsluiting met verse jus d’orange en een fruitsalade

Time out arrangement (75 minuten)  |  € 60,00
-Scrubbehandeling gehele lichaam
-Lichaamsmassage naar keuze (relax of hotstone) van 30 minuten
-Afsluiting met verse jus d’orange en een fruitsalade

Face specials

Beauty facial (45 minuten)  |  € 60,00
- Reiniging van het gezicht
- Peeling van het gezicht
- Massage van gezicht, rug, schouders en nek
- Een op uw huid afgestemd masker
- Afsluiting met een dagverzorging

Harsen, epileren en verven

Bovenlip of kin harsen   € 12,50

Epileren / verven
- Epileren wenkbrauwen  € 10,00
- Epileren en verven wenkbrauwen  € 20,00
- Verven wenkbrauwen  € 12,50
- Verven wimpers  € 12,50
- Verven wenkbrauwen en wimpers  € 20,00

Body-behandelingen

Hotstone massage
30 minuten: € 34,95  |  60 minuten: € 54,95

Een hotstone massage is een unieke ervaring. Het werkt extra ontspannend door de combinatie van pressie en beweging met warme stenen en oliën. Verder draagt deze massage bij aan het herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Ontspanningsmassage
30 minuten: € 34,95  |  60 minuten: € 54,95

Tijdens deze ontspanningsmassage voelt u uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de olie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen.

Aromatic Corps verzachtende en ontspannende behandeling
(75 minuten)  |  € 60,00

- Scrubbehandeling gehele lichaam
- Lichaamsmassage met een aromatische olie van 30 minuten

Feet ritual (15 minuten)  |  € 20,00
Een heerlijke ontspannende voetbehandeling waarin de voeten worden gescrubd en gemasseerd. 

Fitness
Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van onze fitnessruimte. De fitnessapparaten bestaan uit een mix van verschillende kracht- en cardiofitnesstoestellen, goed voor een totale workout. Onze fitness biedt verschillende oefeningen met onder andere loopbanden, hometrainers en crosstrainers. 

Bekijk ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A1, aan de N304
  • Dichtbij Apeldoorn
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant