Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Faciliteiten

Fitness, Beauty & Wellness

In ons hotel hebben we een aparte fitness ruimte die u als hotelgast gratis kunt gebruiken. Of laat u eens royaal verwennen. Met The White Door Wellness & Beauty kunt u kiezen uit allerlei actuele behandelingen en activerende massages.

Fitness

De fitnessapparaten van Technogym bestaan uit een mix van verschillende kracht- en cardiofitnesstoestellen, goed voor een totale workout. Onze fitness biedt verschillende oefeningen met onder andere loopbanden, hometrainers en crosstrainers. 

The White Door

Kom heerlijk tot rust in The White Door Fitness & Beauty, verdeeld over twee etages van ons hotel. Hier komt u helemaal toe aan totale ontspanning. 

Wellness

Op de eerste verdieping kunt u gebruik maken van onze voetenbaden, sauna, turks stoombad, heerlijke douches en afkoelmogelijkheid na het gebruik van de sauna, om vervolgens te relaxen op een van de verwarmde waterbedden.

* In onze wellnessfacilitieiten is badkleding verplicht. 

Beauty

We hebben onder andere heerlijk ontspannende well-being facials. Uw gezicht wordt gereinigd met onder andere een scrub en een masker. Hierbij wordt gekeken welke van onderstaande behandelingen het beste aansluit bij uw huidtype. Terwijl het masker inwerkt, wordt u een hand- of voet massage aangeboden. Verder ontvangt u een ontspannende gezichtsmassage. Ter afsluiting wordt er een dagverzorging aangebracht en ontvangt u een huidadvies.

Massages en behandelingen

Op de begane grond vindt u een van onze sfeervolle salons voor behandelingen en massages uit ons 'Spa Menu'. De behandelingen van The White Door zijn altijd verrassend, prikkelen de zintuigen en zorgen voor die ultieme ontspanning. Kies uit dit unieke en complete aanbod van gezicht- en lichaamsbehandelingen, bijzondere rituelen en activerende massages. De producten en behandelmethodes van Comfort Zone zorgen voor een perfecte kwaliteit.

Wellness & Beauty Behandelingen
  • Sacred Nature - eco cosmetics € 44,95
  • Hydramemory - hydrateren € 44,95
  • Recover touch - herstellen € 44,95
  • Active pureness - zuiveren € 59,95
  • Absolute pearl - verhelderen € 59,95
  • Water source - intensief hydrateren € 59,95
  • Action sublime - ontspannend anti-aging € 74,95
  • Glorious skin - liften € 74,95
  • Chrono reverser - vernieuwen € 74,95

Boek een Wellness Arrangement of een Beauty Verwen Arrangement en geniet van een heerlijk relaxte behandeling tijdens uw verblijf in ons hotel.

Bekijk ook

Handig om te weten