Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel

Faciliteiten

Fitness, Beauty & Wellness

Fitness

Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van onze fittnessruimte. De fitnessapparaten van Technogym bestaan uit een mix van verschillende kracht- en cardiofitnesstoestellen, goed voor een totale workout. Onze fitness biedt verschillende oefeningen met onder andere loopbanden, hometrainers en crosstrainers. 

The White Door

In onze luxe beautysalon The White Door Wellness & Beauty kunt u kiezen uit een reeks gezichts-, beauty- en lichaamsbehandelingen en ontspannende massages. De beautysalon is verdeeld over twee etages: 

Wellness

Op de eerste verdieping kunt u gebruik maken van onze voetenbaden, sauna, turks stoombad, heerlijke douches en afkoelmogelijkheid na het gebruik van de sauna, om vervolgens te relaxen op een van de verwarmde waterbedden.

* In onze wellnessfacilitieiten is badkleding verplicht. 

Beauty

Geniet van onder andere heerlijk ontspannende well-being facials waarbij uw gezicht diep wordt gereinigd en een voedend masker krijgt. Terwijl het masker inwerkt, krijgt u een hand- of voetmassage, desgewenst gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage. Ter afsluiting wordt er een dagverzorging aangebracht en ontvangt u een huidadvies.

Massages en behandelingen

De behandelingen en massages uit ons 'Spa menu' worden gegeven in een van onze sfeervolle salons. De behandelingen van The White Door zijn verrassend, prikkelen de zintuigen en zorgen voor die ultieme ontspanning. U heeft de keuze uit een compleet aanbod van gezicht- en lichaamsbehandelingen, bijzondere rituelen en activerende massages. De producten en behandelmethodes van Comfort Zone zijn van hoge kwaliteit.

Wellness & Beauty Behandelingen
  • Sacred Nature - eco cosmetics € 44,95
  • Hydramemory - hydrateren € 44,95
  • Recover touch - herstellen € 44,95
  • Active pureness - zuiveren € 59,95
  • Absolute pearl - verhelderen € 59,95
  • Water source - intensief hydrateren € 59,95
  • Action sublime - ontspannend anti-aging € 74,95
  • Glorious skin - liften € 74,95
  • Chrono reverser - vernieuwen € 74,95

Boek een Wellness Arrangement en geniet van een heerlijk relaxte behandeling tijdens uw verblijf in ons hotel.

Bekijk ook

Handig om te weten