Veluwe

Paleis Het Loo

In de omgeving van Van der Valk Apeldoorn vindt u onder andere Paleis Het Loo. Een prachtig monument van de Nederlandse geschiedenis, bij ons op de Veluwe. Beslist een bezoekje waard. Combineer een uitstapje naar Paleis Het Loo eens met een van onze uitgebreide arrangementen.

Lievelingspaleis

Welkom in de wereld van de Oranjes! In het hart van Nederland, op de Veluwe, ligt het 17de-eeuwse Paleis Het Loo. Bekijk de compleet ingerichte vertrekken, maak een wandeling door de tuinen met imposante fonteinen en ervaar hoe de Oranjes woonden. Wisselende tentoonstellingen en evenementen tonen dit koninklijke paleis in al zijn facetten. Ook bent u van harte welkom in één van de sfeervolle restaurants. Door de ligging in dit prachtige natuurgebied is een bezoek aan Paleis Het Loo in ieder jaargetijde een uniek dagje uit.

Bezoekersinformatie

Openingstijden Paleis en de Tuinen; gehele jaar dinsdag tot en met zondag: 10.00 - 17.00 uur. 's Maandags gesloten tenzij een feestdag. Kijk op de website van Paleis het Loo voor meer informatie.

Boek een arrangement

Ontdek de pracht van Paleis Het Loo met een arrangement van Van der Valk Apeldoorn. Na een adembenemende dag komt u helemaal tot rust in een van onze comfortabele hotelkamers. U bent bij ons van harte welkom.

Afstand vanaf het hotel: 6 km

Ontdek ook