Nieuwe hotellobby

Meer ruimte voor persoonlijke aandacht en rust voor de gasten, dat is het idee achter onze vernieuwde hotelentree. Na een grondige verbouwing is de nieuwe entree van de hotelhoeve nu gesitueerd in het hart van het gebouw, als verbinding tussen de oude en de nieuwe vleugel van het hotel. De entree staat symbool voor het nieuwe gastvrijheidsconcept waarmee we onze gasten nog meer kunnen verwennen en verrassen.

Bewust hebben we de hotelentree en de entree naar de restaurants en zalen van elkaar losgekoppeld. Decennialang maakten gasten gebruik van één ingang voor alle activiteiten. Door de groei van het bedrijf in de afgelopen jaren en de toenemende vraag naar buitenactiviteiten ontstond de wens om een nieuwe lobby te creëren waarin meer tijd en aandacht is voor iedere gast.

In de nieuwe hotelentree hebben gastheren en gastvrouwen de mogelijkheid om gasten in een van de zitjes van de nieuwe lobby in alle rust te informeren over de faciliteiten en activiteiten die het hotel biedt en ze zo te verwelkomen in de schoonheid en rust van de Veluwe, de achtertuin van De Cantharel.