Maak uw verblijf compleet

Ontdek onze extra's

Waarom eropuit als er in het hotel ook genoeg te beleven is? Maak gebruik van onze faciliteiten of upgrade uw ervaring met onze extra's.

Start uw dag goed met het ontbijtbuffet in ons restaurant of geniet van een heerlijke lunch of diner. Wij adviseren u om van tevoren een tafel te reserveren.*

Met de Veluwe als achtertuin kunt u alle kanten op. Wij geven u in ons Buitenhuisje graag gratis wandel- en fietsroutes mee. Ga eropuit voor rust én reuring.

Op vakantie met uw paard naar de Veluwe? Dat kan! U kunt uw paard stallen in ons paardenhotel. Of rij mee met onze koets of paardentram door de prachtige natuur.

Verblijft u zaterdag of zondag in ons hotel? Dan kunt u genieten van het veelzijdige lunchbuffet en de zondagsbrunch. Of laat u verleiden tot een heerlijk zesgangendiner in Huisje James.

Uw dinerreservering

*Is het diner inbegrepen in uw hotelarrangement? Dan reserveren wij alvast een tafel voor u. Hiervan ontvangt u spoedig een e-mail. Indien gewenst kunt u via de link in deze e-mail uw reservering wijzigen.

Duurzaamheid

Bij De Cantharel doen wij er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken. Heeft u nog specifieke wensen? Neem dan contact op of bekijk de meestgestelde vragen.

Maar wij doen meer dan dat. Als duurzame onderneming nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu. Met kleine acties, zoals het verwerken van producten uit onze eigen moestuin in de gerechten, bereiken we een groots effect. Dit heeft ons het Green Key Gold-certificaat opgeleverd, een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche.