Eten & drinken

Onze restaurants zijn t/m 9 februari 2021 gesloten! 

Hotelgasten

Voor hotelgasten bieden wij een ontbijtbox aan om af te halen en voor lunch en diner is er een wisselende selectie gerechten verkrijgbaar om af te halen en te nuttigen op uw hotelkamer. Servies en overige benodigdheden krijgt u van ons mee om het op de kamer gezellig te maken. Uiteraard kunnen wij op verzoek altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Verkoop van alcohol in onze shops mag tot 20.00 uur om daarna op uw hotelkamer te nuttigen, omdat wij vanaf 20.00 uur geen alcohol meer mogen verkopen.

 

De meest gestelde vragen over onze restaurants

Hoe wordt het ontbijt aangeboden?

Het ontbijt kunt u 's ochtends afhalen en samenstellen vanaf het buffet om te nuttigen op de hotelkamer. U heeft de keuze uit diverse broodsoorten, zoet en hartig beleg, zuivel, fruit, sappen en warme eiergerechten. Uiteraard kunnen wij op verzoek altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Welke mogelijkheden zijn er voor lunch en diner?

Voor lunch en diner bieden wij een selectie gerechten van onze menukaart aan die af te halen zijn. Als lunchgerechten zijn dit een aantal belegde broodjes en salades en voor diner bieden wij een aantal voor-, hoofd- en nagerechten aan. Servies en overige benodigdheden krijgt u van ons mee om het op de kamer gezellig te maken. 

Is de menukaart online te bekijken?

Nee, wij hebben geen vaste kaart maar werken met wisselende gerechten. Er is altijd een keuze tussen diverse vis, vlees en vegetarische gerechten en uiteraard kunnen wij op verzoek altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Is er alcohol verkrijgbaar?

Tot 19.30 uur zijn alcoholische dranken verkrijgbaar in de shops om te nuttigen op uw hotelkamer. Na 20.00 is het niet meer toegestaan om alcohol te nuttigen in de publieke ruimtes. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?

Nee, helaas is dat niet mogelijk.

Niet-hotelgasten

Helaas zijn onze restaurants t/m 9 februari 2021 gesloten voor niet-hotelgasten. Voorlopig bieden wij daarom de mogelijkheid om een selectie Cantharel favorieten af te halen om thuis van te genieten.

Bekijk het take away menu

Houd u onze website in de gaten wanneer er weer mogelijkheden zijn om ons restaurant te bezoeken. 

Wij accepteren in ons hotel en restaurants geen contanten, maar alleen PIN of card betalingen.