Eten & Drinken

Zondagsbrunch

Elke zondag bent u van harte welkom bij onze brunch. Vanaf 12.00 uur zijn onze deuren geopend om u te ontvangen met een glas prosecco of een fruitsmoothie. 

De Cantharel verbetert haar restaurant

Op 25 en 26 juni en vanaf 1 juli t/m 3 augustus wordt er gewerkt aan een nieuw live cooking buffet in ons restaurant! In deze periode verhuizen wij het live cooking buffet voor ontbijt, lunch, zondagsbrunch en diner tijdelijk naar ons restaurant Bruggelen. Het restaurant blijft in deze periode geopend voor lunch en diner a la carte.

Vanaf 4 augustus verrassen wij u graag met ons nieuwe culinaire concept! In dit concept is gekozen voor een veel ruimere opzet waardoor er een betere routing ontstaat. Daarnaast worden er diverse eilanden gecreëerd waar gerechten in verschillende thema’s gepresenteerd worden voor een optimale versbeleving.

Onbeperkt brunchen

U kunt onbeperkt gebruik maken van onze brunch. Ter afsluiting geniet u van een spetterend dessertbuffet. Voor de kinderen hebben wij een apart kinderbuffet. Gedurende de gehele brunch kunt u genieten van de volgende dranken: koffie, thee, melk, karnemelk en een sappenbar met onder andere jus d’orange.

Prijzen

Volwassenen € 23,00
Senioren € 20,00
Kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar € 12,00
Kinderen t/m 3 jaar gratis

Feestdagen

Kerst 2018: prijzen volgen.

De aanvangstijd voor de brunch is 12.00 uur. U kunt uitsluitend een tafel reserveren voor onze zondagsbrunch via info@vandervalkapeldoorn.nl of 055-5414455. 

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A1, aan de N304
  • Dichtbij Apeldoorn
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant