Veluwe

ZERO55 Apeldoorn

In het gloednieuwe entertainment center aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) kun je terecht voor unieke activiteiten in een futuristisch thema. Elektrisch karten, glow bowling, lasergamen, mini escape rooms, een virtual reality arena, een interactieve klimwand en diverse arcade games. Tussendoor kun je even bijkomen met hapje en drankje in één van de gezellige bars.

Kartbaan uniek in Nederland
Bij ZERO55 ligt een gecombineerde indoor en outdoor kartbaan van 340 meter. Deze opzet is uniek in Nederland. Als het wegdek nat is gaan de roldeuren naar beneden en blijft er een 100% indoorcircuit over. Met de elektrische karts heb je vanuit stilstand direct veel power en heb je geen last van herrie en stank. Buiten kun je vanaf het zonnige terras de karts voorbij zien racen. Alle karts rijden op stroom die worden opgewekt via zonnepanelen op het dak. 

Hypermodern bowlen in Apeldoorn
Op de zes hypermoderne Glow kun je vooraf je eigen ‘avatar’ instellen en stinkschoenen van je voorganger zijn bij ons verleden tijd. Je kunt gewoon met je eigen schoenen de baan op. Tot slot zijn er 2 VIP banen waarop projecties een hele nieuwe dimensie aan bowling geven!

Virtual Reality
Zet je VR-bril op, pak je gun en je staat in een andere wereld! De VR Arena van Hologate is gamen 3.0. Er zijn 8 verschillende spectaculaire spellen. Je speelt een game samen met je vrienden of tegen elkaar. In de VR Arena moet je flink bewegen. Verdedig je fort en schiet op draken.

Lasertag
Vind je lasergamen leuk? Lasertag bij ZERO55 is next level! Er komt meer tactiek bij kijken en het is actiever. Ontwijk mijnen en ga op zoek naar extra levens en munitie. Er is veel digitale interactie en je hebt keuze uit veel verschillende spelsituaties.

ZERO55 Apeldoorn is 7 dagen per week geopend en geschikt voor groepen tot ca. 250 personen, dus ook ideaal voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, familiedagen etc. Kijk voor meer informatie en reserveren op www.zero55.nl/apeldoorn

Afstand vanaf het hotel: 8 km