Veluwe

Recreatiegebied Bussloo

Dichtbij Apeldoorn, net even van de rijksweg A1, ligt het recreatiegebied Bussloo met een eigen strand en meer. Het is een prachtig uitgestrekt gebied van ongeveer 100 hectare natuur, op een kwartiertje rijden van Van der Valk Apeldoorn.

Strand om de hoek

De recreatieplas van Bussloo heeft acht stranden met prima mogelijkheden om te zwemmen, beachvolleyballen of de kinderen te laten spelen met de vele speelvoorzieningen. Ook kunt u er uitstekend vissen en zijn er volop gelegenheden voor een hapje en een drankje.

Duiken

Voor duikers biedt Bussloo een ideale plek om tot een diepte van 12 meter te genieten van het onderwaterleven. In het meer is een onderwaterpark aangelegd met een onderwaterbushalte, -touringcar en -waterhuis waar u indrukwekkende duiken op kunt maken en diverse vissen kunt zien. Klik hier voor meer informatie.

Wandelen en fietsen

Een ronde om de plas, circa 9 kilometer, is een van de sportieve uitdagingen in Bussloo. Verder is het natuurgebied een uitstekende uitvalsbasis voor vele andere wandelingen en fietstochten. De beheerder RGV heeft daarvoor verschillende routes uitgestippeld.

Pitch & Putt

Voor golfers heeft Bussloo een Pitch & Putt aangelegd waar u uw golfvaardigheden kunt oefenen voor de kleine afstanden tussen 30 en 90 meter.  De baan ligt midden in de bosrijke omgeving en heeft kleine banen van 9, 18 en 27 holes. U heeft geen GVB nodig.

Boek een arrangement

Combineer een heerlijk dagje Bussloo met een arrangement van Van der Valk Apeldoorn. Na een sportieve dag in de natuur komt u helemaal tot rust in een van onze comfortabele hotelkamers. U bent bij ons van harte welkom.

Afstand vanaf het hotel: 14 km

Ontdek ook