Veluwe

Kroondomein Het Loo

Een van de hoogtepunten die u vanuit ons hotel op de Veluwe kunt bezichtigen is het Kroondomein Het Loo. Treed in de voetsporen van de Koninklijke familie en maak er fantastische wandel- en fietstochten. En daar mag een bezoek aan Paleis Het Loo niet aan ontbreken.

Grootste landgoed

Kroondomein Het Loo is het grootste landgoed van Nederland met circa 10.500 hectare, gelegen op de Veluwe ten westen van Apeldoorn. Het landgoed bestaat uit het Paleispark en de Koninklijke Houtvesterij. Door de eeuwenlange band met het Huis Oranje-Nassau heeft het Loo een rijke cultuurhistorie en een unieke natuurpracht.

Paleispark Het Loo

Het schitterende Paleispark biedt alle gelegenheid om in rond te wandelen en te genieten van de natuur. Het unieke ontwerp van de lanen, gazons, vijvers en een badhuis zijn beslist een bezoek waard. In het Paleispark zijn acht wandelroutes uitgestippeld variërend van twee tot dertien kilometer.

Boek een arrangement

Ontdek Het Loo vanuit Van der Valk Apeldoorn en boek een arrangement. Na een onvergetelijke dag vol natuur en cultuur komt u helemaal tot rust in een van onze comfortabele hotelkamers. U bent bij ons van harte welkom.

Afstand vanaf het hotel: 7 km

Ontdek ook