Veluwe

In de buurt van Julianatoren overnachten?

Bent u van plan om een weekendje weg te plannen naar de Veluwe met jonge kinderen? Dan mag een bezoek aan pretpark Julianatoren niet ontbreken! Gedurende het jaar worden hier verschillende evenementen georganiseerd. Kom langs bij Julia’s verjaardagsshow of kies uit 60 attracties en diverse optredens van Jul en Julia de Muis en hun vriendjes. Kortom, genoeg activiteiten voor een leuke dag uit voor jong en oud! Wilt u na het dagje uit nog even nagenieten? Blijf dan na uw bezoek aan de Julianatoren overnachten in een familiekamer van Hotel Apeldoorn – de Cantharel.

Benieuwd naar onze familiekamers?

Familiepretpark Julianatoren

Speciaal voor families die van avontuur, ontspanning en pretparken houden biedt Hotel Apeldoorn – de Cantharel diverse arrangementen aan. Zo raden we Julianatoren aan voor gezinnen met jonge kinderen. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan de nieuwe show 'Jul en het magische labatorium'. De grotere durfallen kunnen in achtbanen, wildwaterbanen en botsauto’s. Kom oog in oog te staan met echte dinausarussen of vaar mee over de woeste golven in de Draaiende Piraat! 

Natuurlijk is er ook aan de jongste bezoekers gedacht. De allerkleinsten kunnen een bezoek aan het huis van Jul de Muis brengen, op de rug van een egel door Kabouterwonderland meerijden óf een rit in de gekleurde prehistorische wagen van de Flintstone familie maken. 

Openingstijden & prijzen

Familiepretpark Julianatoren in Apeldoorn is van 12 april tot 25 oktober 2020 september elke dag geopend. Bent u benieuwd naar de openingstijden en de prijzen van losse kaartjes? Bekijk dit en meer informatie op de website van Julianatoren.

Activiteiten voor families in de omgeving

Hotel Apeldoorn – de Cantharel ligt midden op de Veluwe. Willen jullie met het gezin de omgeving verkennen? Dan kunnen jullie iedere zaterdag deelnemen aan een koetstocht voor hotelgasten. Jullie vertrekken voordat het donker wordt, zodat de kans groter is om zwijnen en reeën te spotten. Onderweg stoppen jullie nog voor een hapje en een drankje. Deze bijzondere tocht is een unieke manier om de Veluwe te verkennen! Als jullie alles te weten willen komen over de dieren die de Veluwe als thuis beschouwen, dan is een Wildsafari wat voor jullie. Samen met de boswachter van Staatsbosbeheer vertrekken jullie in stoere terreinauto’s, klaar om wilde dieren te spotten. Onderweg vertelt de boswachter jullie alles over de sporen van dieren, waar ze gelopen hebben of dat ze zelfs nog in de buurt zijn! De Wildsafari is een gegarandeerd leuke én leerzame middag waarin jullie alles te weten te komen over de Veluwe en haar dieren. Voor meer informatie over de Wildsafari, verwijzen we jullie door naar de website van Staatsbosbeheer.

Op onze website vindt u meer informatie over de koetsrit en de overige outdoor-activiteiten.