Veluwe

Julianatoren

Voor kinderen is een bezoek aan familiepretpark Julianatoren in Apeldoorn een absolute must als u in de buurt bent. En vanuit Van der Valk Apeldoorn bent u in enkele minuten midden in het speelparadijs. Combineer het eens met een arrangement in ons hotel op de Veluwe. Succes gegarandeerd.

Familiepretpark

Het leukste dagje uit beleef je bij familiepretpark Julianatoren in Apeldoorn! In de meer dan 60 te gekke attracties raak je niet uitgespeeld. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de nieuwe show 'Jul en het magische laboratorium'.

Jul de Muis

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Jul’s Dino Toer waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat! 

Voor de kleintjes…

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Boek een arrangement

Combineer een bezoek aan Julianatoren met een arrangement bij Van der Valk Apeldoorn. Na een dag vol vertier komt u helemaal tot rust in ons hotel en restaurant. U bent bij ons van harte welkom.

Afstand vanaf het hotel: 7 km

Ontdek ook