Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Maak eindeloze wandelingen of fietstochten door Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Geniet van de schitterende flora en fauna en combineer uw bezoek met een arrangement bij Van der Valk Apeldoorn. Een ideale mix van natuur, avontuur en comfort.

Grootste natuurgebied

Het Nationale Park de Hoge Veluwe is het grootste actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland en bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand (totaal oppervlakte van de Veluwe is maar liefst 91.200 ha!). Samen met het Kröller-Müller Museum, de beeldentuin en het Jachthuis Sint Hubertus vormt het Park een unieke combinatie van natuur, kunst en architectuur. Naast rust en ruimte is er ook veel te doen in het Park. Voor zowel jong als oud worden er regelmatig vele sportieve, culturele en educatieve activiteiten georganiseerd. Voor meer informatie over Park de Hoge Veluwe: klik hier.

Boek een arrangement

Ontdek het schitterende Nationale Park de Hoge Veluwe met een arrangement van Van der Valk Apeldoorn. Na een aangenaam intensieve dag komt u helemaal tot rust in ons hotel en restaurant. U bent bij ons van harte welkom.

Afstand vanaf het hotel: 7 km

Ontdek ook