Veluwe

Burger's Zoo

Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat al meer dan 100 jaar bestaat. In het overweldigende park gaat u op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld. Een schitterend avontuur voor het hele gezin.

Wereldreis in één dag

In een bosrijke omgeving ten noorden van Arnhem genieten bezoekers van dieren en planten in verblijven die zo natuurlijk mogelijk zijn vormgegeven. De totale oppervlakte van 45 hectare is overzichtelijk ingedeeld in thematische leefgebieden. Op uw tocht maakt u als een ware ontdekkingsreiziger op indrukwekkende wijze kennis met het tropisch regenwoud "Bush", de rotswoestijn "Desert", het tropisch koraalrif "Ocean", de Oost-Afrikaanse savanne "Safari" en het tropisch vloedbos "Mangrove". Maar uw reis gaat verder en voert u ook langs de dieren van het Maleise tropische regenwoud "Rimba" en andere publiekslievelingen, zoals bijvoorbeeld olifanten, panters, gorilla’s, chimpansees en indrukwekkende roofvogels "Dierenpark". 

Wereldkeuken

Tijdens uw avontuurlijke trektocht kunt u even pauzeren om te genieten van de heerlijke gerechten en drankjes die geheel in stijl met uw wereldreis en uw persoonlijke wensen heel exotisch of juist heel vertrouwd zijn. In het Park Restaurant genieten jonge gezinnen van verse pizza’s, pasta’s, pannenkoeken en frietjes, maar ook van heerlijke verse salades, fruitsappen en soepen. In het Bush Restaurant trakteren wij u op een Oosterse keuken met wokgerechten, soepen en luxe belegde broodjes. In het Desert Restaurant kunt u in het hoogseizoen terecht voor bijzondere gerechten als cactussoep en taco’s, terwijl u in de Pinguïn Corner geniet van een luxe kop koffie of thee met gebak om uw dag uit te starten of juist af te sluiten. In het Safari Restaurant maakt u tenslotte kennis met echte Afrikaanse gerechten.

Afstand vanaf het hotel: 22 km

Ontdek ook