Veluwe

Apenheul

Lekker los in Apenheul!

Voor een uniek dagje uit kom je naar Apenheul. In het prachtige, groene dierenpark vind je bijna 300 apen. Daarvan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers! In het grote bos kan je ze overal vinden. Hoog in de bomen, op de grond, achter takken en struiken… Spot ze allemaal! Voor kinderen is er de gratis loslopende apen spotkaart met handige zoektips. Zo hoef je geen aap te missen!

Herken jezelf

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Apenheul. Ontmoet de slimme orang-oetans, speelse bonobo’s en mis ook zeker de gorillapresentatie niet. Gegarandeerd een hoogtepunt van je bezoek! Kinderen kunnen door het hele park klimmen en klauteren. Nieuw dit jaar is het Na-aaphuis waar je zelf ontdekt hoeveel jij op een aap lijkt. En heb je onze biologische frietjes al geproefd? Onze liefde voor natuur zie én proef je namelijk ook terug in ons horeca-assortiment.

Verdien je eigen korting

Minder betalen voor je entreekaartje? Dat kan! In onze webwinkel kan je je eigen korting verdienen tot wel € 5,50 per persoon. Kom op een voordeeldag* of laat je vrienden via social media weten dat jij je kaartje voordelig op www.apenheul.nl hebt gekocht. Zo verdien jij je eigen korting!

* Bekijk op www.apenheul.nl/webwinkel wat de voordeeldagen zijn.

Openingstijden 2015

Apenheul is van 30 maart t/m 1 november 2015 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 18 juli t/m 23 augustus 2015 is het dierenpark open van 9.30 uur tot 18.30 uur.

Apenheul

J.C. Wilslaan 21

7313 HK Apeldoorn

Boek een arrangement

Combineer een bezoek aan Apenheul met een arrangement bij Van der Valk Hotel De Cantharel. Na een dag vol vertier komt u helemaal tot rust in ons hotel en restaurant. U bent bij ons van harte welkom.

Afstand vanaf het hotel: 5 km

Ontdek ook