Veluwe

Een weekendje weg naar Apenheul? Hotel Apeldoorn – de Cantharel!

Heeft u altijd al eens willen rondlopen tussen meer dan 300 apen? Dat kan in Apenheul! Het begon allemaal in de jaren zestig… Een fotograaf kocht twee dwergaapjes in een dierenwinkel die zich vervolgens voortplantte. Dit leidde tot het ontstaan van Apenheul: een park waar apen gelukkig zijn én los kunnen lopen. Dit maakt het ook speciaal voor de bezoekers, die nu oog in oog met apen staan. Wilt u dit ook meemaken? Maak uw uitje extra gezellig en blijf overnachten in hét Apenheul hotel van Apeldoorn: Van der Valk – de Cantharel. Geniet van diverse leuke familiearrangementen! Apenheul ligt slechts op 10 minuten rijafstand van ons hotel!

Met de familie naar de Apenheul?

Apenheul: het leukste uitje op de Veluwe

Wist u dat de helft van de apen in Apenheul losloopt tussen de bezoekers? Sommigen springen zelfs op uw schouder! Er zijn ook apen die niet los kunnen rondlopen, zoals de Gorilla’s en Orang-Oetans. Over deze apen komt u van alles te weten door presentaties van de verzorgers. Wilt u de apen goed kunnen bestuderen? Neem dan ook een kijkje in de apenboom! Hier loopt u samen met de apen tussen de takken van de bomen en spot u veel verschillende soorten apen. Dan beseft u pas écht hoe dichtbij de bewoners van Apenheul bij ons, mensen, staan. Voordat jullie terugkeren, kan iedereen zich altijd nog uitleven in het Na-aaphuis. Want zelf de aap uithangen is leuk voor iedereen!

Het totaalpakket voor Apenheul: hotelovernachting én entreekaartjes

Boekt u een arrangement naar Apenheul bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Dan is het arrangement “Familieplezier op de Veluwe” wat voor u. U profiteert al van het volgende aanbod:

  • Ontvangst met koffie/ thee/ limonade en huisgemaakte appeltaart
  • 1x overnachting in een familiekamer
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis wandel- en fietsroutes, outdoor informatie en uittips op de Veluwe
  • Gratis toegang tot de wellness en fitness

Geniet nog even na van een dagje Apenheul in Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Dit kan bijvoorbeeld in een van de verschillende restaurants. U heeft keuze uit ‘Le Restaurant’, waar u kunt genieten van uitgebreid buffetten en diners à la carte. Wilt u een culinaire avond? Boek dan een tafel bij Huisje James. De kinderen kunnen avontuurlijke gerechten kiezen van de Valkies-menukaart. Heeft u actieve kinderen die niet graag stilzitten? Dan kunnen zij diverse spelletjes spelen in de kinderspeelhoek. Na deze dag vol speelplezier is het tijd om tot rust te komen in een van de mooie kamers.

Openingstijden en prijzen 2020

Apenheul is van 4 april t/m 1 november dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur en in de zomermaanden van 9.00 tot 18.00 uur. Boekt u niet het arrangement ‘Familieplezier op de Veluwe’? Dan moet u los nog een entreekaartje kopen. Op de website van de Apenheul vindt u meer informatie over onder andere de prijzen en de routebeschrijving.

En nog meer…

Combineert u tijdens een weekendje weg Apenheul met Hotel Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel? Dan kunt u niet alleen genieten van een dagje tussen de apen, maar van nog veel meer! Voor kinderen van 0 tot 10 jaar is kinderpretpark Julianatoren één groot feest. Er zijn tal van leuke attracties en gezellige evenementen. Of breng een bezoekje aan Paleis Het Loo in de prins- en prinsessensferen. Kortom, genoeg mogelijkheden voor een gezellig dagje uit met het hele gezin.

Wilt u ook een weekendje weg naar de Veluwe? Bekijk dan het totaalaanbod aan arrangementen en boek uw verblijf bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Een unieke ervaring voor jong en oud!

Bekijk hier al onze arrangementen