Toeristische info

Regionale informatie

Ontdek de Veluwe in de omgeving van ons hotel. Lees meer

Volgende

Wilddiner in de outdoortent

11 okt 2019 - 26 okt 2019

€ 55,00 p.p.

nabij Huisje James

Geniet van heerlijke seizoensgerechten op een unieke locatie op onze hotelhoeve met uitzicht over de Ugchelse enk! Onze chefs bereiden voor u een 4-gangen diner met producten uit het seizoen.   

Wij ontvangen u om 18.00 uur (op vrijdagavond om 18.30 uur) achter het hotel op de Enk bij ’t Buitenhuisje met een welkomstdrankje van het seizoen. We starten om 18.15 uur met een mooie wandeling van ca. 45 minuten over de hotelhoeve, naar het bos, waar we hopelijk nog wild kunnen spotten. Om 19.00 uur komen we aan bij de dinerlocatie. We sluiten het diner rond 22.30 uur af, waarna we gezamenlijk terug wandelen.

Data 
Oktober 2019 *vol*
Alle plekken voor het themadiner Wild zijn gereserveerd; 
vanaf april 2020 organiseren wij nieuwe outdoordiners!

Alle plekken voor het themadiner Wild zijn gereserveerd, maar vanaf april 2020 organiseren wij weer nieuwe thema-outdoordiners!

Prijs
4-gangen diner incl. bijbehorende wijnen en water (beperkte selectie frisdrank/bier) à € 55,00 p.p.

Reserveren & informatie
Bekijk online de beschikbaarheid en reserveer en betaal direct via: https://www.aandekeukentafel.nl/outdoordiners/

Voorwaarden

  • De locatie is geschikt voor maximaal 28 personen.
  • Omdat wij werken met vaste menu’s en er gekookt wordt op locatie, is het niet altijd mogelijk om in te spelen op specifieke dieet- en allergiewensen. Laat ons bij het maken van de reservering uw wensen weten.
  • Voorafgaand aan het diner maken we een wandeling over onverharde paden. Geef uw gasten aan dat het handig is om het schoeisel hierop aan te passen.
  • Indien gasten slecht ter been zijn dan vernemen wij dat graag vooraf en zorgen wij voor vervoer naar de tent om 19.00 uur.