Outdooractiviteiten

Wandelen op de Veluwe

Klompenpad Ugchelen

Op 2 april 2018 werd het Ugcheler Markepad officieel geopend. Dit klompenpad van 11 km heeft ons hotel als begin- en eindlocatie en doorkruist zowel landbouw- als cultuurhistorisch terrein en brengt u over heide en enk, langs sprengen en door bossen. Het Ugcheler Markepad is mogelijk gemaakt met de hulp van de Provincie Gelderland, de gemeente Apeldoorn, Waterschap Vallei en Veluwe, de Postcode Loterij en Van der Valk hotel Apeldoorn - de Cantharel.

IVN wandelroutes

Samen met IVN heeft het hotel een aantal prachtige wandelroutes samengesteld die vertrekken vanaf of gelegen zijn langs het hotel. Klik op onderstaande links voor meer informatie en voor het downloaden of afdrukken van de routes.

1. IVN wandelroute Bakenberg en Leesten wandeling (6 km variant) 
2. IVN wandelroute Bakenberg en Leesten wandeling (11 km variant)
3. IVN wandelroute Twee-sprengenwandeling (5 km)
4. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (5 km)
5. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (3 km - korte variant)
6. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (11 km - lange variant)

Gedetailleerde kaarten met speciale routes van verschillende lengtes zijn ook verkrijgbaar bij 't Buitenhuisje. Alle routes starten vanaf het hotel en brengen je naar de mooiste plekjes op de Veluwe.

IVN Routes App

Je kunt deze (en exclusieve!) routes ook vinden in de gratis app IVN Routes. Via het zoekscherm kunt u een route zoeken op basis van verschillende criteria. Alle IVN-routes in deze app kunnen offline worden gebruikt nadat de route is gedownload.

Bekijk ook onze andere outdooractiviteiten: