Outdooractiviteiten

Wandelen op de Veluwe

Klompenpad Ugchelen

Het Ugcheler Markepad is een klompenpadwandeling van 11 km die start/eindigt bij ons hotel. De wandeling doorkruist zowel landbouw- als cultuurhistorisch terrein en brengt u over heide en enk, langs sprengen en door bossen. De route is volledig voorzien van bewegwijzering en is halverwege in te korten tot een kortere route van ca. 5 km. Op de route zijn honden helaas niet toegestaan. Bekijk hier de route

IVN wandelroutes

Samen met IVN heeft het hotel een aantal prachtige wandelroutes samengesteld die vertrekken vanaf of gelegen zijn langs het hotel. Het is niet toegestaan om alleen gebruik te maken van onze parkeerplaats als u geen hotelgast bent. Klik op onderstaande links voor meer informatie en voor het downloaden of afdrukken van de routes.

1. IVN wandelroute Bakenberg en Leesten wandeling (6 km variant) 
2. IVN wandelroute Bakenberg en Leesten wandeling (11 km variant)
3. IVN wandelroute Twee-sprengenwandeling (5 km)
4. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (3 km)
5. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (5 km)
6. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (11 km)
7. IVN wandelroute Van der Huchtbos-wandeling (18 km, alleen via de IVN app verkrijgbaar)

Gedetailleerde kaarten met speciale routes van verschillende lengtes zijn ook verkrijgbaar bij 't Buitenhuisje. Alle routes starten vanaf het hotel en brengen u naar de mooiste plekjes op de Veluwe.

IVN Routes App

U kunt deze (en exclusieve!) routes ook vinden in de gratis app IVN Routes. Via het zoekscherm kunt u een route zoeken op basis van verschillende criteria. Alle IVN routes in deze app kunnen offline worden gebruikt nadat de route is gedownload.

Wandelen met uw hond

Rondom het hotel is het prachtig wandelen en mag uw hond aangelijnd mee. Vlakbij het hotel, op ca. 1 km loopafstand, ligt natuurgebied Het Leesten. Hierin ligt een prachtig 'hondenbos' waar een omheind stuk natuurgebied van 10 ha ligt waar uw hond heerlijk los mag lopen en met andere honden kan spelen. Naast dit hondenbos is er nog de gemarkeerde 'natte neuzen route' van 5 kilometer waar uw hond ook los mee mag. Buiten het hondenbos en de 'natte neuzen route' dient u uw hond wel aangelijnd te houden, om zo de fauna binnen het natuurgebied niet te verstoren.

Bekijk ook onze andere outdooractiviteiten:

Handig om te weten

  • Gratis wifi
  • Ideale ligging bij de A1, aan de N304
  • Dichtbij Apeldoorn
  • Gratis parkeren
  • Carpolen en gebruik van de parkeerplaats als niet-hotelgast is niet toegestaan
  • Ruim terras
  • Alleen betalingen met Pinpas of CreditCard