Outdooractiviteiten

Wandelen op de Veluwe

Klompenpad Ugchelen

Op maandag 2 april 2018 is het klompenpad in Ugchelen geopend: het Ugcheler Markepad. Deze wandeling heeft als start- en eindlocatie ons hotel. Het Ugcheler Markepad is een wandelroute van 11 km die zowel over agrarisch als cultuurhistorisch terrein loopt, over heide en enk, door bossen en langs sprengen. Lees hier meer informatie over het Ugcheler Markepad.  

Het Ugcheler Markepad is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, gemeente Apeldoorn, Waterschap Vallei en Veluwe, de Postcodeloterij en Van der Valk hotel Apeldoorn - de Cantharel.

IVN-wandelingen

Samen met IVN Apeldoorn heeft het hotel een aantal mooie wandelingen samengesteld die vanuit het hotel vertrekken. Wij hebben de volgende wandelingen beschikbaar:

 1. Bakenberg en Leesten wandeling (6 km)
 2. Bakenberg en Leesten wandeling (11 km)
 3. Twee-sprengenwandeling (5,5 km)
 4. Van der Huchtbos wandeling (3 km)
 5. Van der Huchtbos wandeling (5 km)
 6. Van der Huchtbos wandeling (11 km)

U kunt de routes via bovenstaande links digitaal en in GPX formaat downloaden en/of uitprinten. U kunt deze (en exclusieve!) routes ook vinden in de gratis app IVN Routes. Via het zoekscherm kunt u een route zoeken aan de hand van diverse criteria. Alle IVN Routes in deze app zijn offline te gebruiken nadat de route is gedownload. Uiteraard kunnen wij in ons Buitenhuisje ook op maat routes met u samenstellen.

Wij zijn partner van Gelderse Streken

Bekijk ook onze andere outdooractiviteiten:

Handig om te weten

 • Gratis WIFI
 • Ideale ligging bij de A1, aan de N304
 • Dichtbij Apeldoorn
 • Gratis parkeren
 • Ruim terras
 • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant