Hotel Apeldoorn

Zaal huren in Apeldoorn die past bij uw wensen

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw event, feest, bijeenkomst of congres? Een zaal huren in Apeldoorn bij Van der Valk- de Cantharel biedt vele voordelen. Hotel Apeldoorn heeft diverse zalen, omringd door de prachtige natuur op de Veluwe. De unieke ligging in bosrijke omgeving is gemakkelijk te bereiken en centraal gelegen aan de A1; op slechts 10 minuten van Apeldoorn! Een vergadering, communie feest of bruiloft in ons hotel is een gegarandeerd succes!

 • Een unieke locatie omringd door prachtige natuur
 • Auditorium voor maximaal 330 personen
 • Moderne zaalfaciliteiten, waaronder muziek- en lichtinstallaties
 • Klimaatbeheersing en natuurlijk daglicht
 • 14 multifunctionele ruimtes in te richten voor vergadering, feest of evenement
 • Een vast aanspreekpunt binnen ons gedreven en professioneel salesteam
 • Ruime gratis parkeergelegenheid, overnachtingsmogelijkheden en gratis Wi-Fi

Vraag hier uw zaalverhuur offerte aan

Zaalverhuur Apeldoorn voor een feest- of congres op maat

Of u nu een congres organiseert voor 330 personen of een bruiloft organiseert voor een intieme groep: ons ervaren en enthousiaste team kan u bijstaan in de organisatie m.b.t. uw event. Met jarenlange ervaring en hun creatieve blik weten zij voor elke gelegenheid alles tot in de puntjes te regelen. Bij meerdaagse congressen of feesten tot in de late uurtjes is het tevens mogelijk om te overnachten.

Iedere zaal is qua ambiance naar wens in te delen en beschikt over een compleet pakket aan faciliteiten met moderne apparatuur. De culinaire mogelijkheden zijn zo uitgebreid als u het zelf wilt. Uw gasten kunnen gebruik maken van het uitgebreide lunchbuffet in het restaurant of u kunt in overleg met het salesteam uw eigen arrangement op maat samenstellen. Na het eten of in de pauzes kunt u een frisse neus halen in de achtertuin van het hotel. U loopt gemakkelijk de bossen in en met gelukt ziet u reeën of zwijnen lopen!

Bekijk ons zalenoverzicht

Zaal huren Apeldoorn, bijzonder en compleet

Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel kunnen gasten in een ontspannende setting vergaderen. U profiteert van een ruim aanbod aan luxe vergaderlocaties, voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst. Daarnaast profiteert u van de beste services en culinaire voorzieningen. Genoeg redenen om een zaal te huren in Apeldoorn. Stel uw eigen arrangementen samen of kies uit de standaard-arrangementen. De verschillende congres- of vergaderarrangementen die Hotel Apeldoorn – de Cantharel aanbiedt, zijn:

 • 4 uurs arrangementen
 • 8-uurs arrangementen
 • 12-uurs arrangementen

Meer informatie over de vergaderarrangementen

Creatieve vergaderlocatie op de Veluwe

Wat is er nou leuker dan op een unieke manier te vergaderen in een van de creatieve ruimtes? Van der Valk beschikt over 6 unieke creatieve locaties in Apeldoorn, ideaal voor brainstormsessies.

 • Vergaderen in een pipowagen;
  Met maximaal 3 personen rijdt de koetsier u naar een mooie plek voor een hapje en drankje.
 • Hutje op de Veluwe;
  ’t Buitenhuisje is een gezellige brainstorm- of vergaderlocatie voor maximaal 6 personen. In dit Veluwse hutje kunt u zitten rondom het knapperende haardvuur.
 • Midden in het bos;
  Bent u met maximaal 30 personen? Dan is de outdoor-tent in het bos een bijzondere plek voor uw bijeenkomst of vergadering. Wilt u het liefst in alle privacy vergaderen en bent u maximaal met 24 personen? Dan is het luxe landhuis naast de Cantharel een ideale locatie om in alle rust te vergaderen.

Bovenstaande creatieve ruimtes zijn zeker geschikt voor brainstormsessies. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden qua (feest)zaalverhuur in Apeldoorn? Neem dan contact op met het salesteam via 055 541 44 55 of mail naar sales@vandervalkapeldoorn.nl.

Klik hier voor onze 6 creatieve vergaderruimtes