Overnachten in Apeldoorn

In alle luxe genieten van de Veluwe? Van der Valk hotel Apeldoorn!

Wilt u een aantal dagen verblijven op de Veluwe? Bekijk dan de mogelijkheden bij Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel. Hier heeft u niet alleen keuze uit een ruim kameraanbod, maar dit Valk hotel in Apeldoorn biedt ook diverse activiteiten en arrangementen aan die uw verblijf uniek maken. Zo kunt u hier perfect terecht voor een luxe en romantisch weekendje weg of juist voor een stedentrip naar Apeldoorn. U heeft keuze voor een alles-in-één arrangement of juist voor enkel een overnachting met ontbijt. Maak gebruik van de nieuwe wellness tuin of boek een beautybehandeling. U bepaalt zelf hoe uw verblijf eruit komt te zien!

Benieuwd naar onze arrangementen?

Arrangementen & activiteiten

Voor de gasten die het liefst hun gehele verblijf in één keer geregeld willen hebben, biedt dit Van der Valk hotel in Apeldoorn uitgebreide arrangementen aan. Het hotel biedt al arrangementen in de volgende categorieën aan:

  • Romantiek en wellness
  • Familie
  • Fiets-, wandel- en outdoor-activiteiten
  • Culinair
  • Seizoen
  • Weekendje weg en stedentrip
  • Paarden- en hondenbezitters

Op en rondom de Veluwe

Gedurende het hele jaar worden er activiteiten in de omgeving van Hotel de Cantharel en Apeldoorn georganiseerd. Van huifkart- en safaritochten op de Veluwe tot culturele activiteiten in Radio Kootwijk – voor een actueel overzicht verwijzen we u naar onze toeristische informatie. Naast activiteiten biedt Van der Valk Apeldoorn uitgebreide informatie omtrent de hoogtepunten in de regio van het hotel.

Al onze outdoor activiteiten

Bent u een liefhebber van natuur? Bewonder de Veluwe tijdens de vier seizoenen met een mooie huifkartocht of maak een safaritocht met de boswachter van Staatsbosbeheer. Een unieke kans om alles te weten te komen over de dieren die de Veluwe als thuis beschouwen. U komt alles te weten over ‘De Grote 5’ en wie weet spot u ze ook. Naast deze wildsafari biedt Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel nog diverse andere outdoor activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen en mountainbikes huren, golfen en nog meer. Ideaal voor de actieve gast!

Culinair genieten

Huisje James is het oogappeltje van Van der Valk de Cantharel. Dit bijzondere restaurant is een rietgedekt landhuisje en ligt omringd door het groen. De kaart bestaat uit moderne klassiekers in combinatie met heerlijke wijnen. De gerechten worden bereid met producten van streekleveranciers en uit eigen moestuin. En dat proeft u!

Culinair genieten bij Huisje James

Uit eten bij Huisje James staat in het teken van genieten. Bij aankomst wordt u ontvangen in De Werkplaats. Dit is de naastgelegen sfeervol ingerichte ontvangstruimte waar u kunt genieten van een aperitief. Hierna kunt u aan tafel in waar u een culinaire avond te wachten staat. Na afloop bent u welkom bij De Werkplaats voor een kopje koffie.
Een diner bij Huisje James is unieke en idyllische ervaring die uw een bijzondere avond garandeert en écht iets toevoegt aan uw verblijf. 

Wilt u bij Huisje James dineren? Dan raden we u aan om een reservering van tevoren te maken. Zo bent u gegarandeerd van een diner in een van de beste restaurants in Ugchelen, Apeldoorn. Van der Valk hotel de Cantharel biedt tevens een arrangement aan gericht op Huisje James.