Overnachten in Apeldoorn

De beste Van der Valk Hotel Apeldoorn aanbieding

Wilt u binnenkort een weekendje weg met uw partner, vrienden, vriendinnen of familie? Overweeg dan een weekendje naar de Veluwe. Hier vindt u niet alleen een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, maar er zijn ook genoeg activiteiten mogelijk voor grote groepen of juist kleinere gezelschappen. Van der Valk hotel de Cantharel heeft mooie arrangementen. Geniet van een Hotel Apeldoorn aanbieding en van vele extra’s!

Benieuwd naar onze kamers?

Overnachten in Apeldoorn bij Hotel de Cantharel

Boekt u een aanbieding bij Van der Valk Hotel -de Cantharel? Dan profiteert u niet alleen van een heerlijke nacht in een van de luxe suites of hotelkamers, maar wordt u de volgende ochtend ook warm verwelkomd bij het uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet. Na een welkomstdrankje heeft u bijvoorbeeld keuze uit:

  • Een koud buffet; kaassoorten, vleessoorten en gerookte vissoorten
  • Verse eieren; bereid zoals u het wilt
  • Verse, lokale en ambachtelijke broodsoorten
  • Diverse zuivelproducten en zuiveldranken
  • Diverse handfruitsoorten
  • Koffie, thee, vruchtensasppen en water met vers fruit

Bekijk onze deals

Groots genieten van de Veluwe

Van outdoor-activiteiten tot lokale evenementen – op de Veluwe is er in elk seizoen genoeg te beleven. Zo kunt u natuurlijk het hele jaar door prachtige boswandelingen of fietstochten maken. Paardenliefhebbers kunnen zelfs hun eigen paard meenemen naar ons hotel. Bent u geïnteresseerd in het wildlife van de Veluwe? Dan mag een bezoek aan het Nationale Park De Hoge Veluwe niet ontbreken. Hier kunt u een wandeling maken met een boswachter van Staatsbosbeheer die u alle weetjes kan vertellen over de dier- en plantensoorten. Wist u bijvoorbeeld dat er meer dan honderd beschermde diersoorten in dit Nationale Park leven?

Geniet van een hotel Apeldoorn aanbieding en kies bijvoorbeeld een ‘Proef de seizoenen’ arrangement.

Hotel Apeldoorn, overnachten in stijl

De liefhebbers van cultuur kunnen bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Kröller-Müller museum. Dit wereldberoemde museum beschikt over een van de grootste beeldentuinen van Europa én een van de grootste Van Gogh-collecties. Een ideale locatie om een middag door te brengen! Daarnaast worden in het historische Radio Kootwijk het hele jaar door culturele festiviteiten georganiseerd. Meer koninklijke historie vindt u bij Paleis Het Loo, waar u prachtige wandelingen kan maken door het Paleispark en de Koninklijke Stallen. Na uw culturele uitstapje kunt u bij Hotel de Cantharel genieten van al het goede. Geniet van een ontspannende massage en blijf slapen in de heerlijke tuinsuite met bubbelbad! Bij Hotel Apeldoorn overnacht u in stijl! Bekijk onze aanbiedingen en vind het arrangement dat het beste bij u past!

Vind uw passende arrangement