Hotel Apeldoorn – de Cantharel: Gastvrij genieten op de Veluwe

Bent u op zoek naar een authentiek hotel in het bos? Geniet u van een landelijke sfeer en moderne luxe? Valk hotel Apeldoorn, de Cantharel biedt exclusiviteit aan rustzoekers, natuurliefhebbers en families. Naast een ruim kameraanbod kunt u hier culinair genieten in één van de restaurants of al wandelend, fietsend de omgeving verkennen. Ook paardrijden in de bossen of erop uit met de hond is mogelijk. Na afloop kunt u optimaal genieten in de wellness of het nieuwe binnen- en buitenzwembad (eind 2019). Boekt u een van de kamers of suites in Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Dan profiteert u al van:

  • Een heerlijke overnachting midden op de Veluwe
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet: zowel warm als koud
  • Gratis parkeren
  • Gratis wandel- en fietsroutes en toeristische informatie
  • Gratis toegang tot de wellness- en fitness
  • Extra mogelijkheid om beautybehandelingen te boeken
  • Op 5 minuten afstand van diverse (familie) attracties

Benieuwd naar onze suites & kamers?

Valk Hotel Apeldoorn biedt luxe en comfort

De Cantharel is trots op haar exclusieve locatie, midden op de Veluwe. Het hotel grenst direct aan het bos, ideaal voor fiets- en wandeltochten. Hondenbezitters kunnen bovendien een arrangement boeken waardoor hun trouwe viervoeter gewoon mee kan en niet thuis hoeft te blijven. Naast wandel- en fietsroutes biedt ons Van der Valk hotel in Apeldoorn diverse outdoor activiteiten aan in de omgeving. Zo kunt u mountainbiken, paardrijden, golfen, op pad met de boswachter en nog veel meer. En in de avond? Dan geniet u van een heerlijke massage of trekt u nog wat baantjes in ons nieuwe binnen- en buitenzwembad (opening eind 2019). 

Congressen en partijen in unieke setting

Wilt u een (meerdaags) congres, bruiloft of feest organiseren voor een grotere groep? Combineer dit dan met een overnachting in bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Voor uzelf kunt u een romantisch suite boeken, terwijl uw gasten genieten van de luxe en moderne kamers. De volgende dag staat een feestelijk ontbijtbuffet op u en uw gezelschap te wachten. Met alle moderne zaalfaciliteiten en daarnaast de prachtige locatie is een congres, bruiloft of feest op deze plek gegarandeerd een succes! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een zaal te huren in Apeldoorn? Bespreek dan de mogelijkheden met ons ervaren salesteam.

Bekijk ons zalenaanbod

Flexibel vergaderen in het congrescentrum van Valk Hotel Apeldoorn

Naast diverse zalen voor grotere congressen en partijen biedt het Van der Valk congrescentrum vergaderruimtes in Apeldoorn. Deze vergaderruimtes van 2 tot 40 personen zijn sfeervol ingericht en kunnen in verschillende opstellingen worden ingedeeld. Bekijk ook onze creatieve vergaderruimtes voor een unieke vergaderervaring op de Veluwe. 
U kunt naast het zakelijke gedeelte ook perfect de ontspanning vinden op de Veluwe. Daarnaast profiteert u niet alleen van de locatie, maar ook van de uitstekende service die hotel de Cantharel biedt.