Outdooractiviteiten

Roofvogelshow

Boek online uw ticket

Op dit moment bieden wij nog geen roofvogelshow aan in groepsverband. Houd u onze website in de gaten vanaf wanneer wij dit weer aanbieden. 

Op onze hotelhoeve kunt u iedere zondag (o.v.v. het weer) roofvogels van dichtbij ervaren. Verschillende Europese roofvogels en uilen demonstreren hun kracht, finesse en souplesse en de valkenier vertelt u alles wat u wilt weten over de vogels. Naderhand heeft u de mogelijkheid vragen te stellen aan de valkenier en met een van de vogels op de foto te gaan. Indrukwekkend én educatief, voor jong en oud! 

Aanvang van de show is om 10.45 uur in de achtertuin van Huisje James en is gratis toegankelijk voor onze hotelgasten. De show vindt van 11.00 tot 12.00 uur plaats. Bent u brunchgast of wilt u de Cantharel speciaal voor deze show bezoeken? Ook dan bent u van harte welkom en kunt u online voor € 5,00 p.p. een toegangskaartje kopen. Er zijn beperkte plekken, dus wees er snel bij!

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via info@vandervalkapeldoorn.nl of met onze collega's van de receptie via 055-541 44 55.

Exclusief voor groepen

Onze valkenier verzorgt met zijn vogels ook bijzondere events voor groepen, zowel zakelijk als particulier. Denk aan een wandeling (tot max. 10 personen) of een demonstratie (tot max. 50 personen). Indrukwekkend én educatief voor zowel een zakelijke break als een familieuitje! 

Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salesafdeling via 055-3121246 of sales@vandervalkapeldoorn.nl 

Bekijk ook onze andere outdooractiviteiten:

Handig om te weten

  • Gratis wifi
  • Ideale ligging bij de A1, aan de N304
  • Dichtbij Apeldoorn
  • Gratis parkeren
  • Carpolen en gebruik van de parkeerplaats als niet-hotelgast is niet toegestaan
  • Ruim terras
  • Alleen betalingen met Pinpas of CreditCard