Outdooractiviteiten

Roofvogelshow

Boek online uw ticket

Op onze hotelhoeve kunt u vanaf 7 april iedere zondag roofvogels van dichtbij ervaren. Verschillende Europese roofvogels en uilen demonstreren hun kracht, finesse en souplesse en de valkenier vertelt u alles wat u wilt weten over de vogels. Naderhand heeft u de mogelijkheid vragen te stellen aan de valkenier en met een van de vogels op de foto te gaan. Indrukwekkend én educatief, voor jong en oud! 

De show vindt plaats van 11.00 tot 12.00 uur in de achtertuin van Huisje James en is gratis toegankelijk voor onze hotelgasten. Bent u brunchgast of wilt u de Cantharel speciaal voor deze show bezoeken? Ook dan bent u van harte welkom en kunt u online voor € 5,00 p.p. een toegangskaartje kopen. Er zijn beperkte plekken, dus wees er snel bij!

Op 1e Paasdag (zondag 21 april) zijn er twee shows: om 12.30 uur & om 14.30 uur. Uw toegangskaartje is op een van deze tijdstippen in te leveren. 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via info@vandervalkapeldoorn.nl of met onze collega's van de receptie via 055-541 44 55.

Bekijk ook onze andere outdooractiviteiten: