Paarden

Koetsrit over de Veluwe

Koetsrit 

Onze koetsiers verzorgen voor u een bijzondere 1,5 uur durende tocht door de bossen naar de Hoog Buurlose heide. Met een tweespan paarden nemen zij u mee in een van onze open koetsen. Op een prachtig uitkijkpunt wordt er gestopt voor een hapje en een drankje. Afhankelijk van de weersomstandigheden vertrekt de koets op donderdag t/m zondag om 15.00 uur vanaf 't Buitenhuisje. De kosten bedragen €180,- per koets.

Reserveer direct online

Maak uw reservering in onderstaand overzicht. Bij vragen kunt u contact opnemen via outdoor@vandervalkapeldoorn.nl of 06-13710566. 

Exclusief

Wilt u met uw gezelschap op een eigen dag en tijdsstip een exclusieve koetsrit reserveren? Dat is op aanvraag via outdoor@vandervalkapeldoorn.nl. Voor 4 volwassenen (en 2 kinderen < 12 jaar) brengen wij €180,- in rekening.

Aandachtspunten

  • Altijd te reserveren op donderdag t/m zondag en overige dagen op aanvraag via outdoor@vandervalkapeldoorn.nl
  • Max. 4 volwassenen en 2 kinderen < 12 jaar (i.v.m. afstand tot de koetsiers). 
  • Annuleren van de koetsrit kan tot 4 uur voor aanvang kosteloos. Bij een annulering binnen 4 uur voor aanvang worden 100% van de kosten doorberekend.  
  • Bij annulering binnen 4 uur door het hotel, bijv. als gevolg van slecht weer, worden de kosten 100% geretourneerd. 
  • Op alle outdooractiviteiten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien bij het maken van uw reservering.

Bekijk hier al onze outdoor activiteiten