Paarden

Koetsrit over de Veluwe

Koetsrit 

Onze koetsiers kunnen weer veilig en exclusief voor hotelgasten een bijzondere 1,5 uur durende tocht door de bossen naar de Hoog Buurlose heide aanbieden. Met een tweespan paarden nemen zij max. 2 volwassenen (en 2 kinderen < 12 jaar) mee in een open koets die voldoende afstand biedt tot de koetsiers. Op een prachtig uitkijkpunt stoppen we voor een hapje en een drankje. Wij kunnen o.v.b. van de weersomstandigheden op donderdag t/m zondag om 15.00 uur vertrekken vanaf 't Buitenhuisje. De kosten zijn € 140,00 per koets.

Exclusief

Wilt u met uw gezelschap op een eigen dag en tijdsstip een exclusieve koetsrit reserveren? Dat is op aanvraag via outdoor@vandervalkapeldoorn.nl. Voor 2 volwassenen (en 2 kinderen < 12 jaar) zijn de kosten dan € 180,00.

Aandachtspunten

  • Altijd te reserveren op donderdag t/m zondag en overige dagen op aanvraag via outdoor@vandervalkapeldoorn.nl
  • Max. 2 volwassenen en 2 kinderen < 12 jaar (i.v.m. afstand tot de koetsiers). 
  • Annuleren van de koetsrit kan tot 4 uur voor aanvang kosteloos. Bij een annulering binnen 4 uur voor aanvang worden 100% van de kosten doorberekend.  
  • Bij annulering binnen 4 uur door het hotel, bijv. als gevolg van slecht weer, worden de kosten 100% geretourneerd. 
  • Op alle outdooractiviteiten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien bij het maken van uw reservering.

Reserveer direct online

Maak gebruik van onderstaande reserveringstool. Bij vragen kunt u contact opnemen via outdoor@vandervalkapeldoorn.nl of 06-13710566.