Paarden

Koetsrit over de Veluwe

Koetsrit 

Onze koetsiers kunnen weer veilig en exclusief voor hotelgasten een bijzondere 1,5 uur durende tocht door de bossen naar de Hoog Buurlose heide aanbieden. Met een tweespan paarden nemen zij max. 2 volwassenen (en 2 kinderen < 12 jaar) mee in een open koets die voldoende afstand biedt tot de koetsiers. Op een prachtig uitkijkpunt stoppen we voor een hapje en een drankje. Wij kunnen o.v.b. van de weersomstandigheden op donderdag t/m zondag om 15.00 uur vertrekken vanaf 't Buitenhuisje. De kosten zijn € 140,00 per koets.

Voorwaarden

  • Exclusief voor hotelgasten en alleen te reserveren i.c.m. een reserveringsnummer (verplicht in onderstaande online reserveringstool). 
  • Te reserveren op donderdag t/m zondag. 
  • Max. 2 volwassenen en 2 kinderen < 12 jaar (i.v.m. afstand tot de koetsiers). 
  • Annuleren van de koetsrit kan tot 4 uur voor aanvang kosteloos. Bij een annulering binnen 4 uur voor aanvang worden 100% van de kosten doorberekend.  
  • Bij annulering binnen 4 uur door het hotel, bijv. als gevolg van slecht weer, worden de kosten 100% geretourneerd. 

Reserveren

Al onze outdooractiviteiten zijn online bij te reserveren na het maken van uw hotelreservering. U krijgt binnen 24 uur na het maken van uw reservering een mailing van ons met daarin de link naar de website. Indien u liever eerst de beschikbaarheid wilt weten van één van de outdooractiviteiten voorafgaand aan het maken van een hotelreservering dan kunt u contact opnemen met onze hotelreceptie via 055-5414455 of info@vandervalkapeldoorn.nl. Onze collega’s kijken dan graag met u mee!

Exclusief

Wilt u met uw gezelschap op een eigen dag en tijdsstip een exclusieve koetsrit reserveren? Dat is op aanvraag voor 2 volwassenen (en 2 kinderen < 12 jaar) mogelijk. De kosten voor een tocht inclusief hapje en drankje zijn € 180,00.

Reserveren kan via sales@vandervalkapeldoorn.nl of bel 055-3121246.