Eten & Drinken

Over Le Restaurant de Cantharel

In het restaurant van Van der Valk Apeldoorn geniet u van culinaire verrassingen uit de lokale keuken. Onze chefkok bereidt de gerechten met seizoensverse groente uit eigen tuin en ingrediënten van ambachtelijke leveranciers in de regio.

Vers van de Veluwe

Achter ons hotel hebben we een eigen groente- en kruidentuin. Hiervoor ontvingen we zelfs het keurmerkcertificaat Erkend Veluws Streekproduct als bewijs dat onze producten uit de streek afkomstig zijn met oog voor milieu, natuur en dierenwelzijn. Ook zijn wij trots lid van Euro-Torques Nederland. Op onze menukaart hebben wij het Veluws Streekmenu met heerlijke ingrediënten, vers van de Veluwe. Ontdek ook eens de authentieke seizoensgerechten van onze duurzame keuken.

Internationale keuken

In Le Restaurant bent u van harte welkom voor het ontbijt, lunch en diner. Onze menukaart biedt een ruime keuze uit de internationale keuken. Kies uit vis- en vleesgerechten, seizoensgerechten, kindermenu's, seniorengerechten en vegetarische gerechten.

Onbeperkte buffetten

Schuif aan bij een van onze uitgebreide buffetten. We starten de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna staat het lunchbuffet voor u klaar. 's Avonds haalt onze chefkok alles uit de kast tijdens het Live Cooking buffet. U geniet dan van à la minute bereide gerechten, heerlijke soepen en salades. En tot slot een prachtig dessertbuffet.

Openingstijden

Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 11.00 tot 22.00 uur voor à la carte gerechten. Het ontbijt is van maandag t/m vrijdag om 6.30 - 10.30 uur en in het weekend van 7.00 - 11.00 uur.

Honden in het restaurant

Honden zijn van harte welkom in ons hotel en in onze brasserie. In ons restaurant zijn honden niet toegestaan. 

Reserveer een tafel

Neem contact op met Le Restaurant de Cantharel via info@vandervalkapeldoorn.nl of bel ons via 055-5414455. Of bel eens voor onze mogelijkheden om met groepen te dineren of lunchen. U bent bij ons van harte welkom.

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A1, aan de N304
  • Dichtbij Apeldoorn
  • Gratis parkeren
  • Carpolen en gebruik van de parkeerplaats als niet-hotelgast is niet toegestaan
  • Ruim terras
  • Alleen betalingen met Pinpas of CreditCard