Eten & Drinken

Franse Zomeravond bij Bistro Martinus

Kom genieten van een betoverende Franse Zomeravond bij Bistro Martinus op vrijdag 12 juli & zaterdag 13 juli!

Laat je verrassen door een heerlijk 3-gangen diner, inclusief zorgvuldig geselecteerde wijnen en andere verfrissende dranken. Terwijl je geniet van deze culinaire ervaring, zorgt de sfeervolle livemuziek voor een onvergetelijke avond. Mis deze unieke ervaring niet en dompel jezelf onder in de charme van een echte Franse soirée. 

Voorwaarden

  • Wij vernemen graag voorafgaand aan het diner eventuele diëetwensen. Op de avond zelf hebben wij helaas beperkte mogelijkheden om nog aanpassingen te maken. 
  • Tot 2 werkdagen voorafgaand aan het diner kunt u kosteloos annuleren. Bij een annulering binnen 2 werkdagen van het diner wordt het volledige bedrag doorbelast aan u.
  • Het diner is te reserveren vanaf 18 jaar. 
  • Het diner vindt plaats op het terras naast Bistro Martinus. Mocht het weer het niet toelaten, zullen wij uitwijken naar het restaurant Bistro Martinus en er binnen een onvergetelijke avond van maken. 
  • Wilt u met meer dan 6 personen komen? Stuur ons een e-mail naar restaurant@vandervalkapeldoorn.nl en we kijken graag met u mee voor de mogelijkheden! 

Bekijk hier al onze culinaire mogelijkheden!